За проїзд у луцьких маршрутках доведеться платити більше

3
3
За проїзд у луцьких маршрутках доведеться платити більше
У маршрутних таксі Луцька може здорожчати вартість проїзду.

Про це стало відомо у середу, 30 січня, під час пленарного засідання 52-ої сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, у середу, 23 січня, на засідання виконкому винесли проект рішення «Про доповнення до рішення виконкому від 07.11.2018 № 692-1 1 «Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік».


У додатку до проекту рішення пункт – «про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху».

Тобто незабаром у Луцьку встановлять «економічно обґрунтований тариф на послуги з перевезення пасажирів в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху».

Тоді ж директор департаменту економічної політики Олександр Озінович заявив, що якщо ціни на пальне будуть нижчими за показник, закладений у структурі тарифу, то сам тариф можуть знизити. Однак він додав, що наразі цей показник становить 23 гривні, а за оптовими цінами придбати пальне можна не дешевше, ніж за 24 гривні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Депутатка Луцької міськради проти здорожчання проїзду в маршрутках

Після того, як посадовець запевнив, що у проект рішення винесли на виконком не для того, аби підвищити в Луцьку вартість проїзду, до нього звернувся член виконавчого комітету Михайло Щур, який запропонував забрати пункт №3 з додатку.

«Якщо дійсно не збираються змінювати тариф, то в нас немає підстав, аби голосувати за цей пункт», – вніс пропозицію Щур.
Однак його пропозиція не набрала потрібну кількість голосів на голосуванні.

На пленарне засідання сесії винесли питання про доповнення до рішення виконкому від 07.11.2018 № 692-1 «Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік».
У додатку до цього питання пункт «про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху».

Депутати Луцької міської ради підтримали цей проект рішення, а відтак у 2019 році у Луцьку можуть підвищити вартість проїзду в міському транспорті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якість перевезення залишиться таж сама,і старі роздовбані автобуси,які будуть їздити як заманеться і без GPS тренера.Дякую владо за турботу про громаду міста!
Відповісти
На ЛОПАТІ! Спочатку - НОРМАЛЬНО отримані показники по рентабельності, виконання умов договору - графік, GPS, після того - РЕАЛЬНЕ ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ, а не в конференц-залі ЦНАПу для своїх! І головне - ЛЕГІТИМНИЙ ОБРАНИЙ МЕР! А тоді поговоримо про підвизщення ціни! Долар падає, пальне дешевіє, якість послуг - ніяка, яке, к дідьку, підвищення?
Відповісти
щось не зщроузщміло пальне дороще на гривнб норми а ціну треба що на 30% підінмати чи як? ви там охаміли геть?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні