--> Якщо пальне стане дешевшим – вартість проїзду знизимо, – луцький посадовець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Якщо пальне стане дешевшим – вартість проїзду знизимо, – луцький посадовець

3
1
Якщо пальне стане дешевшим – вартість проїзду знизимо, – луцький посадовець
У Луцькій міській раді заявили, якщо вартість пального різко впаде, то вартість проїзду в міському транспорті можуть зменшити.

Про це стало відомо у середу, 23 січня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Під час виконкому розглядали проект рішення про доповнення до рішення виконкому від 07.11.2018 № 692-1 «Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік».

У додатку до проекту рішення пункт про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху. Тобто незабаром у Луцьку можуть підняти вартість проїзду в автобусах міського сполучення.

За словами директора департаменту економічної політики Олександра Озіновича цей пункт вносили ще в жовтні, оскільки ніхто не може достеменно знати, якою буде вартість палива навесні чи влітку і чи не буде потреби змінювати тариф.

За його словами, що якщо ціни на пальне будуть нижчими за показник, закладений у структурі тарифу, то сам тариф можуть знизити. Однак він додав, що наразі цей показник становить 23 гривні, а за оптовими цінами придбати пальне можна не дешевше, ніж за 24 гривні.

На засіданні виконавчого комітету Луцькради журналіст Ярослав Андрусяк заявив, що в минулому році проти посадовців мерії порушили три кримінальні провадження: за зловживання становищем, підроблення документів та шахрайство.

«Чи не зарано порушуємо питання про підняття цін на тариф? Розрахунки тарифу необґрунтовані, оскільки нема достовірних даних про обстеження пасажиропотоку. Я поцікавився у заступника міського голови Григорія Недопада, аби той надав мені розрахунки, скільки пасажирів їздить у транспорті міста. Він сказав, що результатів обстеження немає», – сказав журналіст.

Натомість Олександр Озінович пояснив, що підвищувати проїзд у Луцьку ніхто не збирається.

Член виконавчого комітету Михайло Щур запропонував забрати пункт №3 з додатку.

«Якщо дійсно не збираються змінювати тариф, то в нас немає підстав, аби голосувати за цей пункт», – вніс пропозицію Щур.

Однак його пропозиція не набрала потрібну кількість голосів на голосуванні.

Таким чином, у 2019 році у Луцьку може зрости вартість проїзду в автобусах міського сполучення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За роки існування країни пониження ціни проїзду (із-за будь-яких умов) НЕ БУЛО!!!
Відповісти
І не буде, повірте
Відповісти
Всі кому дозваляє здоровя і фізичний стан, переходьте на велосипеди. Економія грошей дуже значна, інколи й економія часу. Переконався
на собі. Перевізники хай возять пенсіонерів і дітей. Ну і ще своїх дружин і дітей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні