У Луцьку знову смердить нечистотами

2
-4
У Луцьку знову смердить нечистотами
У декількох районах Луцька знову смердить нечистотами.

Про це йшлося у вівторок, 22 січня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, в період з 1 до 20 січня в групу оперативного реагування надійшло шість повідомлень від лучан, які стверджують, що в місті поширюється неприємний запах нечистот.

Про скарги лучан проінформували працівників відділу екології.

Нагадаємо, начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда вважає, що неприємний запах у багатьох районах міста виникає через вентиляцію міської каналізації.

Натомість, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад запевняв, що сморід може виникати за межами Луцька – у селі Гірка Полонка, чия каналізаційно-насосна станція не справляється з потужностями. Мовляв, у місті начебто немає причин для неприємних запахів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То вже напишіть в яких районах Луцька смердить. Мені в центрі, наприклад, не смердить.
Відповісти
а як можуть справлятись насосні станції, якщо ,наприклад, по вул. Привокзальній будівельна організація DreamTown використовує зливову каналізацію для будівельних потреб та вже понад місяць зливає туди будівельний бруд протягнувши із будмайданчику пожежний рукав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні