Учасникам АТО з Волині допомагатимуть поляки

0
4
Учасникам АТО з Волині допомагатимуть поляки
В Шацьку відбулося засідання громадської організації «Ветерани АТО Шацького району».

19 січня зібралися демобілізовані учасники АТО району, аби обговорити проблеми та розподілити допомогу своїм побратимам, - повідомляє ГО «Ветерани АТО Шацького району» у Фейсбук.

Учасники спілки заслухали голову організації Ярослава Крата, який підбив підсумки роботи у 2018 році та окреслив завдання на 2019 рік.

Було озвучено, що найближчим часом планується підписання угоди про співпрацю із Владавою в Польщі, в якій будуть розроблені заходи щодо допомоги учасникам АТО.

Багато проблемних питань піднімалося на зборах: забезпечення учасників АТО дровами, зокрема тих, котрі зараз знаходяться на Сході, але ще не мають статусу «Учасника бойових дій», безкоштовне харчування дітей цієї категорії, соціальні гарантії. Обговорювали шляхи взаємодії організацій, установ щодо соціальної підтримки учасників антитерористичної операції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як занурювалися на Водохреще на Шацьких озерах. ФОТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні