Як занурювалися на Водохреще на Шацьких озерах. ФОТО

4
-2
Як занурювалися на Водохреще на Шацьких озерах. ФОТО
Традиційно на Водохреще на озерах Шацького району після освячення води збирається чимало відчайдухів, котрі наважуються у морозяну пору скупнутися у крижаній цілющій воді, очистивши душу та тіло.

І щороку є чимало охочих покупатися на озері Чорне, пише "Район. Шацьк".

Серед охочих очиститися цілющою озерною водою виявилося чимало не тільки чоловіків, а навіть жінок та до десятка дітей.

Ризикнули скупатися, зокрема, і депутати селищної ради, приватні підприємці Анатолій Пиленко та Василь Печук, підприємець Віктор Матвійчук, головний еколог Шацького району Олександр Ткачук, працівники Шацького відділення поліції Василь Саковець та Геннадій Дзядук, екс-заступник голови Шацької РДА Сергій Кужель зі своєю дружиною, президент СК «Торнадо» Роман Самолюк та директор Шацької ДЮСШ Сергій Стаднік, учасники АТО та працівники Шацького районного військового комісаріату.

І вдруге за час перебування в Україні ризикнув прийняти Водохрещенську купіль американець Ерік Фірст, волонтер Корпусу миру, котрий працює у одній із Нововолинських шкіл.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Соціальна служба має перевірити ту сімю, яка дитину пхає у холодну воду. Це не річка Йордан.
Відповісти
Щодо заголовка: "Окунатись" по-українськи - занурюватись.
Відповісти
Судячи з заголовка, в редакції нема жодного грамотного працівника, щоб хоча б заголовок написати без помилок. Хай вам буде відомо, що своїми примітивно-побутовими новинами ви не лише доносите інформацію, але й формуєте культуру мови і спілкування. Сором і ганьба!
Відповісти
В старій Україні наші благочестиві предки не робили цього. Пращури мали велику побожність, шанували святиню - освячену воду, до того ж мали цноту - роздягатися привселюдно, та ще й на таке свято, вважали за ганьбу та зневагу Господнього дня. Тепер же чимало людей не мають а ні побожности, а ні цноти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні