У Ковелі хочуть заборонити продавати вночі алкоголь

0
2
У Ковелі хочуть заборонити продавати вночі алкоголь
У Ковелі хочуть обмежити торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у нічний час.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Заступник начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Лілія Барна проінформувала присутніх, що у 2018 році питання торгівлі алкогольними напоями в нічний час врегульовано на законодавчому рівні. Верховна Рада України прийняла закон, який надає право органам місцевого самоврядування встановлювати обмеження в часі торгівлі продажу алкогольних напоїв у нічний час, а також притягувати суб’єктів господарювання торговельних закладів до відповідальності (штрафувати) за порушення правил продажу алкоголю.

Відповідно до вищезазначеного та ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» відділом економічного розвитку та торгівлі розроблено проект регуляторного акта «Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного)».

Чинність рішення поширюється на всіх суб'єктів господарювання на території міста Ковеля незалежно від форм власності, які зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отриману згідно з вимогами законодавства.

Суб’єктам господарювання міста Ковеля рекомендовано інформувати покупців про прийняте Ковельською міською радою рішення щодо обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) на території міста Ковеля у період з 22.00 години вечора до 07.00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

Цей регуляторний акт та проект рішення підтримали учасники громадських слухань. Далі їх буде розглянуто на сесії міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні