У Луцьку Президент подякував митрополиту Михаїлу

0
-18
У Луцьку Президент подякував митрополиту Михаїлу
Президент України Петро Порошенко подякував митрополиту Луцькому і Волинському Михаїлу за його мудре рішення зняти свою кандидатуру на очільника Православної церкви України на об’єднавчому соборі 15 грудня 2018 року в Києві.

Про це Петро Порошенко заявив у луцькому кафедральному соборі Святої Трійці під час візиту на Волинь у вівторок, 15 січня.

Нагадаємо, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній переміг у другому турі таємного голосування на посаду предстоятеля Православної церкви України після того, як свою кандидатуру зняв митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

«15 грудня відбувся об’єднавчий собор, який створив православну церкву. І є визначна роль в цьому соборі і його святості і преосвященішого владики Михаїла», – зазначив Петро Порошенко.

«Хотів би привселюдно подякувати владиці за його мужнє рішення, яке сприяло створенню церкви. Владико, велике дякую!» – сказав Президент.

Також Петро Порошенко згадав, як він гостював у керуючого Волинською єпархією у 2014 році.

«Я дякую владиці за гостинність, яку він продемонстрував на Вербну неділю в чотирнадцятому році, коли я ще не президент, але мав можливість бути разом з вами і святкувати. Я дуже дякую вам за ту підтримку і молитву, молитву за Україну», – сказав Президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні