--> Волинські експерти розказали, чому вони читають «Волинь24» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські експерти розказали, чому вони читають «Волинь24»

0
6
Волинські експерти розказали, чому вони читають «Волинь24»
Інтернет-видання «Волинь24» завжди прагне вдосконалюватися та задовольняти потреби читачів у інформації. А позаяк початок року – час підбиття підсумків і окреслення планів на майбутнє, ми вирішили запитати колег та експертів, які читають волинські ЗМІ, про позитивні та негативні аспекти в роботі інтернет-видання «Волинь24».

Зробили це для того, щоб почути їхню думку, звернути увагу на свої помилки та отримати фахові поради для подальшого розвитку.


Нагадаємо, за підсумками грудня 2018 року інтернет-видання «Волинь24» стало найрейтинговішим за кількістю унікальних відвідувань волинських користувачів інтернету.

Регіональна представниця Інституту масової інформації у Волинській області Мая Голуб сказала, що читає «Волинь24» кожен день.

«На «Волинь24» у стрічці новин є чимало інформації. Також переглядаю фоторепортажі, читаю інтерв’ю, блоги, статті, розслідування, які публікуються на сайті», – поділилася регіональна представниця.

Як зізналася журналістка, їй би хотілося бачити ще більше інтерв'ю з цікавими особистостями Волині, а також викривальних матеріалів про корупцію, незаконне будівництво.

Також Мая Голуб вважає, що редакція йде у ногу з часом, використовуючи у матеріалах фемінітиви.

«Плюс є в тому, що є посилання на джерела в опублікованих текстах. Наприклад, у власних новинах вказано про те, хто й що сказав у коментарі інтернет-виданню «Волинь24». Так правильно писати, оскільки читач має знати, звідки інформація. Журналісти сайта порушують суспільно важливі питання», – додала журналістка.

Мая Голуб зауважила, що, на її думку, «Волинь24» треба готувати більше власного контенту, а у стрічці новин вона хотіла би бачити більше унікальних (ексклюзивних) новин про те, що відбувається в місті й на Волині загалом.


Кінорежисер Pravda Pro Сергій Шараєвський поділився, що раніше «Волинь24» читав частіше.

«Раніше було тяжіння до «жовтих» заголовків. Зараз ніби така тенденція зменшилася, але не можу сказати якось експертно, оскільки рідше читаю видання», – зауважив кінорежисер.

Також він порадив не змінювати нашу стрічку новин, бо вона дуже зручна. А ще – не скочуватися назад – до «жовтизни».

Сергій порекомендував додати більше цікавих репортажів, розслідувань та авторських матеріалів. Кінорежисер не міг визначитись, чого б йому хотілося більше бачити у стрічці новин.

«Складно сказати, це повинна вирішувати редакція. Наприклад, мене не напрягають новини про кримінал або ДТП. Про це треба знати. Головне, щоб новини були професійно написані, з посиланнями на першоджерела, ексклюзивні», – вважає Сергій Шараєвський.


Волинський політолог Антон Бугайчук зізнається, що часто читає «Волинь24».

Політолог порекомендував видавати більше авторських матеріалів, зокрема розслідувань.

«Я люблю унікальний контент, а не передруки. В сучасному світі і так багато інформації, медіа мають бути фільтрами лише важливого. Можна ставити лише до 15 матеріалів на день, але в кожен додавати щось унікальне», – зауважив Антон Бугайчук.

Також політолог зазначив, що не помічав падіння рівня видання, але й різкого росту теж.


Окремі поради експертів ми не переказуємо, але обов’язково врахуємо їх у подальшій роботі.

Як кажуть, стабільність – запорука успіху, але інтернет-видання «Волинь24» докладе усіх зусиль, щоб догодити читачам ексклюзивними новинами і унікальним контентом.

Дякуємо читачам за довіру, а експертам – за поради. Обов’язково дослухаємося!

Щиро ваше – інтернет-видання «Волинь24».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні