--> Луцькі безхатьки не хочуть ночувати в пунктах обігріву | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі безхатьки не хочуть ночувати в пунктах обігріву

0
0
Луцькі безхатьки не хочуть ночувати в пунктах обігріву
Пункти обігріву в обласному центрі Волині не користуються популярністю серед луцьких безхатьків.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла директорка Територіального центру соціального обслуговування у місті Луцьку Галина Шатецька.

Нагадаємо, у суботу, 5 січня, Валентину Кузнєцову, яка понад два роки жила під мостом на вулиці Перемоги у Луцьку, знайшли мертвою. Причина – біологічна смерть з обмороженням.

За її словами, з грудня до пункту обігріву звернулося п’ять осіб, які не мають постійного місця проживання. Це порівняно з аналогічним періодом рік тому значно менше.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку може бути готель для безхатьків

«Вони забезпечені одягом, харчуванням, мають змогу прийняти душ. Тут ці люди перебувають впродовж усієї ночі. З ними завжди є оператор, який чергує в Територіальному центрі», – сказала Галина Шатецька.

Вона додає, що взимку 2018 року до Територіального центру соціального обслуговування у місті Луцьку зверталося 15-17 людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні