Юні «дипломати» з Ковеля збирають кошти на благодійність

8
2
Юні «дипломати» з Ковеля збирають кошти на благодійність
Нещодавно юна «дипломатка» з Ковеля Марійка Мовчан попросила всього 1 гривню у Петра Порошенка.

3 січня 2019 року Керівник Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини пані Левшун Людмила Валеріївна зробила благодійний внесок на банківські реквізити Благодійної організації «Благодійний фонд «Позитивна взаємодія», - передає Волинь.

Таким благородним вчинком одним із перших публічних осіб відреагували в Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на заклик юної знаменитості Марійки Мовчан творити добрі діла.

Цього року Марійка з братами надіслала сотні листів-привітань своїм знаменитим адресатам, а, також, відомим і поважним людям в України з пропозицією долучитися до благодійної діяльності і допомагати дітям по всьому світу.

Марійка з братами Павлом та Борисом уже більше 5 років листуються із монархами та президентами, іншими світовими знаменитостями.

Нещодавно юні “дипломати” заснували Благодійний фонд «Позитивна взаємодія» і її обрано Почесною Головою з метою популяризації благодійної діяльності.

Цього року Марійка з братами надіслала сотні листів-привітань своїм знаменитим адресатам, а, також, відомим і поважним людям в України з пропозицією долучитися до благодійної діяльності і допомагати дітям по всьому світу.

Юні «дипломати» давно мріяли зайнятися благодійною діяльністю і ця мрія починає здійснюватися. Юні добродійники продовжують з нетерпінням очікувати подальші відповіді і благодійні внески від своїх знаменитих адресатів.

На разі, завдяки спільним зусиллям небайдужих людей, уже створюється спортзал для дітей Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурня якась... Дти, гроші, благодійність. А звіти в ДФС? Хто веде справи? Мутноватенька схемка
Відповісти
Замість того , щоб писати дурноваті коментарі...

- краще зробив (-ла) би якусь хорошу справу на початку нового року!!

Про яку не соромно було б розповісти!

А звітами в ДФС нехай займається ДФС, а не "диванні" благодійники, схожі на тебе!

Дай, Боже, тобі позитиву в житті, може подобрішаєш і щось добре в новому році, все-таки, зробиш!

З Новим Роком! і Щастя!
Відповісти
Штунд@, не суди по собі... Тим більше, що в твоїй біблії чітко вказано: «кесарю - кесарево. Гроші вимагають обліку та звітності. Штунд@ ти дурн@ і брехлива - величаєш себе «доброю людиною», а сама ображаєш мене за мою точку зору. Одним словом - християнка
Відповісти
Ух ти! Ого.......го :(

і Тут гібридна інформаційна війна розгортається!

Московські провокатори місця не находять від добра в Україні! і тут наслідили. На що дивляться Нацполіція і СБУ???

віра/церква/кесар..... це все агресія, бруд і травля людей на людей: розпалювання ворожнечі і ненависті. Такий почерк провокаторів московських! Коли вже заспокоєтесь?
Відповісти
Коли податки почнуть сплачувати ВСІ ! Бо напридумували собі церков, євроблях, «благодійних» угруповань - аби тільки надурити державу. І в чому ти вбачаєш кацапську провокацію?
Відповісти
Заважає благодійна діяльність дітей і позитивні зміни на краще в Україні?

Кому?

"777" - ти не розпалюй ворожнечу і інформаційну війну, а вкажи хто ти, призвіще і ім'я, так цивілізовано і правильно ведуть дискусії!

Але ж ти МОСКОВСЬКИЙ СПЕЦАГЕНТ іформаціних війн, який засів на Волині і тобі є що приховувати! Думаєш українці такі дурні? не можуть самі розібратися?

Шановна Служба Безпеки України та Національна поліція України!

Будь ласка, зверніть увагу на діяльність і коментарі особи під псевдонімом «777»:

1) перевірте зміст залишених коментарів особою під ніком «777» на предмет наявності елементів кримінального злочину:

а саме на умисні дії цієї особи, які спрямовані на розпалювання релігійної ворожнечі та ненависті, образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також непряме обмеження прав або встановлення прямих та непрямих привілеїв громадян за ознаками релігійних та інших переконань,

- дії, за які передбачена кримінальна відповідальність згідно статті 161 Кримінального кодексу України!

2) В рамках перевірки, визначіть IP-адресу і фізичну адресу, звідки поширюється така релігійна ворожнеча та ненависть, ким поширюється, - особу порушника, встановіть її мотиви, притягніть до відповідальності!

3) врахуйте те, що такі дії вчиняються і спрямовані на розпалювання релігійної ворожнечі і ненависті людей один до одного, зневаги державних інститутів, коментарі пише людина грамотна, тобто - непересічна особа, яка прекрасно усвідомлює чи може усвідомлювати те, що вона робить і пише (умисні дії щодо розпалювання ворожнечі) і нести за це відповідальність!

4) Зверніть увагу на агресивні публічні висловлювання, спрямовані на розпалювання ворожнечі та ненависті, які особа під псевдонімом «777» регулярно залишає у інших місцях в інформаційному просторі (в ЗМІ), тобто і там «наслідила»!

https://www.volyn24.com/news/99121-u-polschi-pobyly-ukrainciv-cherez-nacionalnist

https://www.volyn24.com/news/100415-mikrorajon-lucka-zalyshyvsia-bez-svitla-cherez-avariyu

https://www.volyn24.com/news/92173-luckyj-deputat-zaproponuvav-zahopyty-hram-vsih-sviatyh-zemli-volynskoi

https://www.volyn24.com/news/79839-u-lucku-obikraly-amatorsku-kinostudiyu

5) Шановні правоохоронці, зверніть увагу, що особа, яка ховається під номером «777» здійснює свої злочинні дії професійно. До прикладу, активно перевіряє неактуальні новини, під якими залишала свої коментарі для того щоб реалізовувати свій злочинний намір і поширювати ворожнечу та ненависть на релігійному, особистому, національному підґрунті, сіючи розбрат і непорозуміння в суспільстві, недовіру до елементів громадянського суспільства: церкви, громадських організації тощо, держави в цілому!

Будь ласка, припиніть діяльність ворожих елементів, які вільно себе почувають в українському інформаційному просторі і підривають основи державності та громадянського суспільства, використовуючи соціально-економічні, політичні, пропагандистські елементи.

Це є публічним зверненням до правоохоронних органів!


Відповісти
Саме так - зверніть на мене увагу, а також поцікавтеся діяльністю осіб, котрі «бунтують» проти моїх висловлювань. В демократичній Державі Україна має місце свобода слова. Своїм першим коментарем під даною статтею я висловив свою точку зору на дивний стан речей в «благодійному фонді «Позитивна взаємодія» - має місце експлуатація неповнолітніх з корисливою метою. А саме - залучення коштів. Доступ до інформації про обіг коштів вимагає авторизації - тобто іде збір персональних даних про особу, що також є порушенням у вільній державі. Далі почалися образи на мою адресу. Доволі принизливі та несправедливі. Також за змістом образ стає зрозуміло, що «строчать» їх особи, що вважають себе християнами - адептами віри, силоміць насадженої на наших землях понад тисячу років тому. Брутальність та кривавість, з якою насаджувалось християнство на Русі можна було б характеризувати як злочин проти людяності. Хоча це не дивно, зважаючи на те, як пророк Ілія знищив 400 жреців Ваалових, та їх помічників; як було знищено Ієрихон; походеньки царя Давида аморальні та підлі - подаються, як благочестивість.
Тому розголошувати своі данні я не буду, бо непокоюсь про переслідування мене з боку релігійних фанатиків.
Якщо дописувачі вважають мене ворожми елементом через те, що я хочу бачити Україну сильною, вільною (в тому числі і від мракобісся та інквізицій) та потужною державою, незалежною ні від кого - я задоволений, що наступив на хвоста лицемірам, котрі при першій-ліпшій небезпеці чкурнуть за океан, відсидяться, а потім розповідатимуть, як допомагали та молилися.
І на завершення - діти повинні вчитися та ходити до школи. Здобувати знання - це іх першочергова задача. Маніпулювати їх свідомістю та діями - злочин
Відповісти
Навіщо принижувати простих людей?

Невже без твоїх провокаційних коментарів, поданих під ніком "777", люди не зможуть розібратися в елементарних речах: що є що і хто є хто?!

Собода слова - це здатність нести відповідальність за свої слова і дії, за брехню і провокації, що розпалюють ненависть і ворожнечу.

Дії псевдокоментатора "777" наглядно демонструють, як працює московська фабрики "тролів"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні