--> Одну гривню: як ковельчанка просила у Президента гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Одну гривню: як ковельчанка просила у Президента гроші

0
-3
Одну гривню: як ковельчанка просила у Президента гроші
Дівчина попросила у президента допомогти дітям, які цього потребують.

Про це повідомляє прес-центр БО «БФ «Позитивна взаємодія».

Юну «дипломатку» з Ковеля Марійку Мовчан обрали почесним головою благодійного фонду «Позитивна взаємодія», який вона створила разом зі своїми братами.

Марійка Мовчан вирішила популяризувати добро серед людей і почати це робити з Головної людина в нашій державні – Президента України.

«Ви, Петре Олексійовичу, … можете зробити великий і вагомий внесок в нашу справу, без зайвих клопотів і навантажень. Все просто, пане Президенте, внесіть 1 гривню на банківський рахунок благодійного Фонду «Позитивна взаємодія». І тоді, люди послідують Вашому гарному прикладу і, також, внесуть кошти для допомоги дітям», – сказала Марійка.

Тепер голова Благодійного фонду «Позитивна взаємодія» Марійка Мовчан з нетерпінням чекає відповідь від Петра Порошенка і сподівається, що Гарант, передасть їй 1 гривню, що буде найкращим знаком для інших – творити добро. Адже, серед її колекції листів від поважних адресатів не вистачає лише відповіді від Президента України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні