--> Матір, яка втопила двох власних дітей, досі не посадили за ґрати. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Матір, яка втопила двох власних дітей, досі не посадили за ґрати.

1
0
Матір, яка втопила двох власних дітей, досі не посадили за ґрати.
Жінку, яка втопила двох власних дітей, визнали неосудною.

Вона пройшла комплексну психолого-психіатричну експертизу в стаціонарі Київської міської клінічної психіатричної лікарні №1 у Києві, пише "УНН".

Нагадаємо, у Києві 36 річна-жінка викрала в колишнього чоловіка і втопила двох своїх дітей: 5-річного хлопчика і 6-річну дівчинку. Вона нібито й сама хотіла втопитися, але не змогла.

"Вона перебуває в медичному закладі закритого режиму. Це майже те саме, що й СІЗО тільки на території лікарні. Вона обмежена у пересуванні, не має можливості виходити з приміщення в якому перебуває. Оскільки після експертизи лікарі повідомили, що вона перебувала у неосудному стані, у зв’язку з психічним захворюванням, на даний час її стан залишається незмінним", - йдеться в повідомленні.

Скільки часу вона проведе в лікарні залежить від лікарів та її психологічного стану. Тим часом судове розслідування триває, ще очікуються результати експертизи по тілам загиблих дітей. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"досі не посадили за ґрати"... Гуляє вулицями столиці?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні