У Києві вихователька втопила двох своїх дітей. ФОТО. ВІДЕО 18+

0
-1
У Києві вихователька втопила двох своїх дітей. ФОТО. ВІДЕО 18+
У Києві 36 річна-жінка викрала в колишнього чоловіка і втопила двох своїх дітей: 5-річного хлопчика і 6-річну дівчинку. Вона нібито й сама хотіла втопитися, але не змогла, інформує УНІАН.

В інтернеті опублікували фото та відео з місця вбивства двох дітей у Дарницькому районі Києва.

Жінка спочатку викрала у колишнього чоловіка, а потім втопила своїх двох малолітніх дітей в озері в Дарницькому районі. Про це у неділю, 28 жовтня, повідомили у прес-службі столичної поліції.

Як розповіли у відомстві, ввечері 26 жовтня у Дарницьке управління поліції звернувся чоловік із повідомленням про те, що його колишня дружина забрала їхніх спільних дітей – 6-річну дівчинку і 5-річного хлопчика – та зникла. Жінку за орієнтуванням знайшли неподалік від Чернігова в неадекватному стані, однак дітей біля неї не було.

У суботу пізно ввечері жінку доставили до поліції, де вона розповіла, що діти пішли купатися на озеро.

«Правоохоронці відразу виїхали на озеро, однак пошуки не дали результату, тож їх продовжили сьогодні: поліцейські разом із водолазами виявили діток утопленими», – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Після цього жінку затримали. Нині вирішують питання щодо перекваліфікації кримінального провадження із ч. 1 ст. 115 («Умисне вбивство») з додатковою кваліфікацією – безвісно відсутні на ч. 2 ст. 115 («Умисне вбивство двох і більше людей») Кримінального кодексу України.

Жінці загрожує покарання до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Портал «Київ оперативний» пише, що батькові дітей зателефонував невідомий і повідомив, що знайшов телефон його дитини. Він поїхав на зустріч, забрав телефон і поїхав за місцем проживання дітей і їх матері. Двері в квартиру були відчинені, а вдома нікого не виявилося.

«Мати (Катерина Володимирівна, 1982 року народження), яка працює в дитячому садку, на роботу не з'явилася. Дітей в садок теж не привела. З останнього відомо було лише те, що мама відпросила дітей з гуртка фігурного катання, нібито через хворобу дітей. Батьки матері проживають в Криму, а сама Катерина ніколи не була помічена за вживанням алкоголю», – йдеться у повідомленні.

Згодом жінку затримали правоохоронці Чернігова. Уже в Києві вона зізналася, що втопила дітей в озері Дарницького району. Сама теж хотіла, але не змогла.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні