«Це рейдерське захоплення», – колишній директор санаторію «Пролісок»

7
6
«Це рейдерське захоплення», – колишній директор санаторію «Пролісок»
Колишня директорка санаторію «Пролісок» Валентина Касарда стверджує, що представлення нового директора не незаконним, оскільки на сайті Волинської обласної ради ще не оприлюднили рішення пленарного засідання чергової 22-ї сесії.

Нагадаємо, що у Волиньраді протестували працівники санаторію «Пролісок». Люди вимагали залишити на посаді директора санаторію Валентину Касарду.

У четвер, 20 грудня, під час пленарного засідання чергової 22-ої сесії Волиньради Оксану Бугайчук призначили на посаду директора комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок».

У декларації новообраної директорки – квартира та земельна ділянка в Маневицькому районі, авто на «бляхах» та понад мільйон гривень.

Колишня директорка санаторію Валентина Іванівна додає, що депутати Волинської обласної ради В’ячеслав Рубльов, Михайло Імберовський та перший заступник голови ради Олександр Пирожик. разом із новою очільницею Оксаною Бугайчук зірвали робочий процес, а головного бухгалтера Галину Крук забрали у Луцький ЦНАП для переєстрації директора:

«Це рейдерське захоплення! Колектив професіоналів та справжніх фахівців кожного дня вкладають душу в санаторій. Це спроба дискредитувати колектив і завдати шкоди репутації оздоровчому закладу» – додає Валентина Касадра.

Адвокат Оксана Комарницька зауважує, що до суду подано три провадження:

«Два із цих проваджень знаходяться в цивільному судочинстві, одне – в адміністративному. Вони стосуються порушення трудових прав пані Валентини. Ми намагаємося захистити її трудові права і оскаржуємо дії обласної ради. Просимо визнати дії Волинської обласної ради неправомірними й незаконними. Окрім того, у заявах ставиться не одна вимога: про порушення при проведенні самого конкурсу. Ми чекаємо відповіді на адвокатський запит».

Завідувач харчблоком, дієтсестра Лариса Нерода запевняє, що персонал працює задля добробуту санаторію.

«Ми не ігнорували: пішли, послухали, але ми не боїмося і далі весь колектив підтримує свого керівника Валентину Іванівну», – розповіла Нерода.
Лариса Нерода та Валентина Касарда
Лариса Нерода та Валентина Касарда


«Ми постійно в напрузі. Від нас, працівників, хочуть забрати санаторій. Люди хочуть працювати, мати стабільний заробіток і розвиватися, щоб до нас їхали люди», – зазначила сестра-господиня Наталія Гончук.
Наталія Панчук, головна медсестра та Наталія Гончук, сестра-господиня
Наталія Панчук, головна медсестра та Наталія Гончук, сестра-господиня







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце вся суть Укропу , а за Пирожика згадайте, як зі своєю дружиною Оленою кинув лучан на кошти, не знаю чи надрукують мій коментар, бо всі за Укропом, але я його поширю в інші видання, де на такі продажні журналісти як на Волині
Відповісти
Не всі за Укропом,чесних більше! А продажні журнашлюхи-на укроповських інформпомойках типу "Аверсу" чи"ВН"!
Відповісти
Перли «останнього подиху»....
Хто в кого і що хоче забрати.... дивне зомбування...
Що-небудь...
В неі ж контракт закінчився... його не продовжили відповідно до умов того ж договору і рішення ради- на що вона розраховує ....
Хоче потратитися за накрадені в громади гроші на суди - ок!)
Жіночко в літах схаменіться поки рада добра...
А то правоохоронні органи вами займуться
Відповісти
як відбувалося рейдерське захоплення санаторію пані Касардою. Приїхала, зрізала замки, вкрала документацію і поїхала.
Бабцю, заспокойся! Тобі 68 років! Йди на пенсію!
Відповісти
Касарду давно треба було гнати. Зробила з комунального закладу приватне царство імені самої себе.Нехай забирає свої хатинки і ставить в себе на городі.Побачимо чи заробить.
Відповісти
Касарда гарний керівник,людина, за якою працівники санаторію як за стіною!Рейдерський захват відбувається уже не перший раз! Є що захоплювати!Касарда із нього лялю зробила,вклала туди душу і тут на готовеньке претенденти знайшлися!Молодці працівники,що відстоюєте інтереси гарного господарника,бо якби дійсно була б погана,то люди не стали би за неї!
Відповісти
Санаторій належить не Касарді з поплічниками, а обласній громаді! Царство закінчилося.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні