Що в декларації нової директорки волинського санаторію

0
6
Що в декларації нової директорки волинського санаторію
У декларації новообраної директорки санаторію «Пролісок» Оксани Бугайчук – квартира та земельна ділянка в Маневицькому районі, авто на «бляхах» та понад мільйон гривень.

Нагадаємо, конкурса щодо обрання директора санаторію рекомендувала укласти контракт з Оксаною Бугайчук. Документи свідчать, що вона пов’язана із депутатом Волинської обласної ради Ігорем Лехом, яких входить до конкурсної комісії. У неї також входять ще шість осіб. Також Ігор Лех є засновником ТОВ «Захід-Агросервіс Плюс», де, судячи з декларації, працює чоловік претендентки.

У четвер, 20 грудня, під час пленарного засідання чергової 22-ої сесії Волиньради Оксану Бугайчук призначили на посаду директора комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок».

Нова директорка санаторію, відповідно до поданої декларації, має квартиру у Луцьку та земельну ділянку в селі Калинівка Маневицького району (2500 кв. м). А разом з чоловіком Володимиром Бугайчуком вони задекларували авто на іноземній реєстрації CITROEN С5 2002 року. Оксана Бугайчук також задекларувала 5% у ТзОВ «Грандпостач». З цього товариства вона отримала зарплату у розмірі 101 тис. 13 гривень, які задекларувала. Також задекларовані 954 тис. 860 грн доходу від підприємницької діяльності.

У чоловіка – задекларована зарплата 30 тис. 464 грн в ТОВ «Захід-Агросервіс Плюс». Зі збережень 60 тис. дол готівкою, 225 тис. грн. Зазначені також позичені «Грандпостачу» 17 тис. 105 грн та 14 тис. до ТОВ «Захід-Агросервіс Плюс» від Оксани Бугайчук.

Відповідно до інформації єдиного державного реєстру, підприємство «Грандпостач» засноване 7 років тому, новообрана директорка очолює його з 2014 року. Воно займається оптовою торгівлею сільськогосподарськими машинами й устаткованням. Загалом стало переможцем у 7 тендерах. Розміщене у селі Підгайці.

Його кінцевим власником є Ігор Богданович Лех (фракція «Батьківщина»). Це депутат Волинської обласної ради. Про те, що це одна і та сама особа, свідчить подана Ігорем Лехом декларація про доходи, де він декларує отримані дивіденди від цієї компанії.
Також Ігор Лех є засновником ТОВ «Захід-Агросервіс Плюс», де, судячи з декларації, працює чоловік претендентки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні