Уклали договір про продаж книгарні «Планета» з «енергетичною» фірмою. ДОКУМЕНТ

3
-5
Уклали договір про продаж книгарні «Планета» з «енергетичною» фірмою. ДОКУМЕНТ
Луцька міська рада уклала договір із фірмою «Санеко груп» про продаж книгарні «Планета».

Документ підписали 20 грудня і оприлюднили на сторінці електронного аукціону «Prozzoro. Продажі».

Нагадаємо, на аукціоні, що відбувся 23 листопада, «Санеко груп» запропонувала найвищу ціну за це приміщення – 7,7 мільйона гривень. Для підписання договору у них був місяць, тобто - до 23 грудня.


Фірма «Санеко Груп», займається енергетикою і обіцяє зробити в Луцьку «чудовий європейський об’єкт».

«На даний момент ми готові лише частково привідкрити завісу таємниці: там буде розміщений чудовий європейський об’єкт на радість усім жителям та гостям міста», – повідомив директор фірми «Санеко груп» Андрій Малай і пообіцяв розголосити деталі пізніше, після оформлення документів на право власності.

За його словами, ТОВ «Санеко груп» займається в основному інвестиційними проектами у сфері енергетики, проте книгарню «Планета» обрали як «привабливий інвестиційний проект».

До слова, ТОВ «Санеко груп» має понад 50 зареєстрованих видів діяльності: від виробництва продуктів харчування, наприклад, макаронів, печива, чаю, і до будівельних робіт та ремонту доріг. Із усіх дозволених фірмі видів діяльності, які могли б підійти для приміщення «Планети» – найбільш ймовірними є діяльність готелів та агентства нерухомості, або ж – купівля і продаж нерухомості.

Нагадаємо, у Луцьку планують також продати книгарню «Освіта», що поруч із «Планетою». Однак, чи буде «Санеко груп» купувати інші приміщення у будинку на проспекті Волі, 8, Малай коментувати відмовився.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"там буде європейський об'єкт" -"чергова наливайка з європейськими цінами.
Відповісти
Щоб ви подавилися тим майном та здохли
Відповісти
така фірма може собі дозволити - європейський дім книги!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні