Книгарню «Планета» купила фірма, яка займається енергетикою

4
2
Книгарню «Планета» купила фірма, яка займається енергетикою
Фірма, яка купила луцьку книгарню «Планета», займається енергетикою і обіцяє зробити в Луцьку «чудовий європейський об’єкт».

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» повідомив директор фірми «Санеко груп» Андрій Малай.

«На даний момент ми готові лише частково привідкрити завісу таємниці: там буде розміщений чудовий європейський об’єкт на радість усім жителям та гостям міста», – повідомив директор і пообіцяв розголосити деталі пізніше, після оформлення документів на право власності.

За його словами, ТОВ «Санеко груп» займається в основному інвестиційними проектами у сфері енергетики.

«Для нас це дійсно нетиповий інвестиційний проект, але ми завжди шукаємо привабливі інвестиційні проекти в Україні і купівля цього приміщення повністю відповідає нашій інвестиційній стратегії», – прокоментував Андрій Малай.

До слова, ТОВ «Санеко груп» має понад 50 зареєстрованих видів діяльності: від виробництва продуктів харчування, наприклад, макаронів, печива, чаю, і до будівельних робіт та ремонту доріг. Із усіх дозволених фірмі видів діяльності, які могли б підійти для приміщення «Планети» – найбільш ймовірними є діяльність готелів та агентства нерухомості, або ж – купівля і продаж нерухомості.


Нагадаємо, на аукціоні, що відбувся 23 листопада, «Санеко груп» запропонувала найвищу ціну – 7,7 мільйона гривень.

Директор відмовився розповісти, за скільки часу фірма планує повернути вкладені гроші.

«Наразі не можу сказати, тому що треба детальніше аналізувати ситуацію», – спершу відповів Андрій Малай.

Після детальнішого розпитування про те, чому не прорахували вигоду від купівлі «Планети» наперед і чи складали бізнес-план, директор коментувати відмовився, пославшись на комерційну таємницю.

Нагадаємо, у Луцьку планують також продати книгарню «Освіта», що поруч із «Планетою». Однак, чи буде «Санеко груп» купувати інші приміщення у будинку на проспекті Волі, 8, Малай коментувати відмовився.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спорт лото. Баригам з укропу все мало
Відповісти
Чергова ригаловка для алкашні.
Відповісти
Підставні особи і підставні фірми на аукціоні. Таємне з часом стане явним і вилізе велика нечистоплодність тих, хто це затіяв.
Відповісти
Усе скоро вилізе срані бізнесмени, спочатку це буде буфет кави та піци. Ті що крадуть заробляти гроші не можуть. Оренда це усе на що вони здатні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні