--> Суд призначив експертизу в справі «кривавого» пастора з Ковеля | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд призначив експертизу в справі «кривавого» пастора з Ковеля

0
-1
Суд призначив експертизу в справі «кривавого» пастора з Ковеля
Суд призначив проведення експертизи зброї, яку вилучили на місці злочину та у квартирі, де проживав «кривавий» пастор Олега Кононенко.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду від 10 грудня цього року, – пише «Район.IN.UA».

Нагадаємо, що 26 листопада 2018 року близько 12 години пастор місцевої євангельської церкви «Слово життя» Олег Кононенко, перебуваючи у приватному будинку в Ковелі на вулиці Володимирській, в ході побутового конфлікту із власного зареєстрованого карабіну АКМС-МФ здійснив постріли по двох громадянах – своєму 51-річному свату та 25-річному зятю, в результаті чого умисно заподіяв смерть останнім. Ще одного потерпілого, 43-річного чоловіка, із вогнепальним пораненням доставили у лікарню. За офіційними даними поліції, Кононенко застрелився сам.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань № 12018030110002484 за ознаками ч. 2 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Під час проведення огляду місця події поліцейськими було виявлено та вилучено мисливський карабін АКМС-МФ, магазин до карабіна з патронами калібру 7,62х39 у кількості одинадцяти штук, п’ять куль та десять гільз.

Того ж дня під час обшуку за місцем проживання Олега Кононенка в будинку № 99 на вулиці Володимирській було виявлено та вилучено два магазини до автомата Калашникова та револьвер марки «Flobert Х 1639».

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Петро Бойчук постановив призначити експертизу вогнепальної зброї, слідів її складових деталей, дослідження боєприпасів та слідів пострілу, до проведення якої залучив експертів Волинського НДЕКЦ МВС України.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що відомо про скандального пастора, який вбив родичів у Ковелі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні