Шукають перевізників для п'яти автобусних маршрутів у Луцьку

0
-3
Шукають перевізників для п'яти автобусних маршрутів у Луцьку
Хочуть оголосити конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах № 2, № 6, № № 25, № 28, № 29.

Про це відомо з проекту рішення міськвиконкому.

У проекті рішення йдеться, що участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Перевізник не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на автобусах з резервними включно, сумісного з протоколом роботи системи, що використовує Організатор на умовах невиключної ліцензії для виконання функцій моніторингу громадського транспорту Луцька, на підставі договору від 01.01.2016 № 01-0116 про надання права на користування об’єктами права інтелектуальної власності – програмно-апаратним комплексом «МАК» в м. Луцьку та оголошення зупинок громадського транспорту.

На об’єкті конкурсу передбачається робота не менше одного автобуса, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями. Термін дії договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом три роки.

Шукатимуть перевізників за такими маршрутами:

Маршрут № 2 Залізничний вокзал – Конякіна (У прямому та зворотному напрямках: Привокзальний майдан, Президента Грушевського, Винниченка, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Карпенка-Карого, Конякіна (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна (біля будинку №7) та на Привокзальному майдані).

Марштурт № 6 Залізничний вокзал – с. Брище (У прямому та зворотному напрямках: Привокзальний майдан, Президента Грушевського, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, с.Княгининок, с.Брище (місця міжзмінного відстою на Привокзальному майдані та у с.Брище).

Маршрут № 25 Карбишева – Володимирська (У прямому напрямку: Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева. У зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська (місця міжзмінного відстою на вул.Карбишева та вул.Володимирській).

Маршрут № 28 Карбишева – Дружби Народів (У прямому та зворотному напрямках: Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою на вул.Карбишева та бульварі Дружби Народів).

Маршрут № 29 Володимирська – Карбишева (У прямому напрямку: Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева.

У зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева та вул. Володимирській).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні