Волинські поліцейські розповіли про співпрацю з ромами

2
4
Волинські поліцейські розповіли про співпрацю з ромами
Поліцейські тісно співпрацюють із представниками ромської громади, зокрема, неурядовими громадськими організаціями «Терне-Рома» та «Роми Волині».

Про це йдеться на сторінці поліції Волинської області у Фейсбук.

Дільничні офіцери поліції роз’яснюють ромам їх права, пояснюють батькам обов’язки із забезпечення належних умов проживання, навчання та виховання дітей. Поліцейські спільно з представниками громад працюють над можливостями правового захисту освіти.

Загалом, на території Волинської області проживає понад 2 тисячі осіб ромської національної меншини. Найчисельніші громади ромів мешкають у Луцькому, Ковельському, Ківецівському та Горохівському районах.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині ромка майже рік приховувала народження дитини

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Співпраця: джіпсі продають ганжубас, а мусора їх кришують.
Відповісти
Цигани, а не роми, жиди, а не євреї. Не громади жидів, а табори циганські. Поліція співпрацює тісно з циганами, приклад автовокзал. Це вже не автовокзал, а заповідник для циган.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні