На Волині ромка майже рік приховувала народження дитини

0
2
На Волині ромка майже рік приховувала народження дитини
У селі на Волині жінка ромської національності 10 місяців приховувала народження дитини. Сама вона теж жила без будь-яких посвідчуючих документів.

Про це повідомив начальник Камінь-Каширського районного відділу ДРАЦС Ірина Чоп, - пише «Район.Камінь-Каширський».

На ромку натрапили працівники Камінь-Каширського райвідділу РАЦСу та секретарі сільських рад району, коли проводили роз’яснювальну роботу з ромами про захист їх прав та свобод в рамках проекту «Я маю право».

«На території Стобихівської сільради нам вдалося виявити жінку з 10-місячною дитиною без відповідних документів», - розповіла Ірина Чоп.

Жінці надали відповідну правову допомогу і вона отримала посвідчуючи документи як громадянка України. А після цього офіційно зареєстрували дитину, про існування якої фактично 10 місяців ніхто не знав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні