Замість премії посадовцям – проїзд за півціни: у Луцьку студенти вийдуть на протест

3
3
Замість премії посадовцям – проїзд за півціни: у Луцьку студенти вийдуть на протест
Луцькі студенти вимагатимуть права їздити у маршрутках Луцька за пільговою ціною.

Відеозвернення на своїй сторінці у Фейсбуці опублікував голова ГО "Студентська Рада Волині" Віталій Сніжко.

Нагадаємо, луцькі студенти організували акцію протесту. Вони вимагали їздити у маршрутних таксі за ціною 2 гривні 50 копійок. Григорій Пустовіт сказав, що до студентів, які вимагають пільгову ціну на проїзд вже підключилася якась політична сила.

"21 листопада відбувся круглий стіл з питань пільгового проїзду для студентів у громадському транспорті, під час якого Григорій Недопад (секретар Луцької міської ради) і Ігор Поліщук (радник міського голови) розповіли, що витрачати бюджетні кошти на студентську пільгу є недоцільним, краще їх витратити на дороги та фонтани. В свою чергу, я хочу сказати, що Григорій Недопад (перший заступник Луцького міського голови) майже щомісяця отримує премію у розмірі 120 %, а Ігор Поліщук – 220-250 % від посадового окладу. Чому премію у 250% є доцільнішим, ніж пільги для студентів. І саме через цю несправедливість студенти вийдуть на акцію протесту", – звернувся лучанин до студентів.

До акції протесту запрошують долучитися усіх студентів, які хочуть їздити у маршрутках Луцька за пільговою ціною.

Акція відбудеться під стінами Волинського окружного адміністративного суду на вулиці Словацького, 3 у Луцьк у понеділок, 10 грудня, о 15:00.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустовіт з Поліщуком - готуйтесь!!!
Відповісти
Тільки що Поліщук браво звітував - міст на Ковельській зроблено. В ви бачили які там тротуари діра на дірі. Отаке воно недороблене
Відповісти
То фірму з бруківкою закривати? Все піде на пільги студентам? А стільки планів було заробити... Ех. Луцьк мав стати Бруцьком
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні