У Луцьку відповіли студентам, які вимагають їздити в маршрутках за півціни

5
-1
У Луцьку відповіли студентам, які вимагають їздити в маршрутках за півціни
У Луцьку відповіли студентам хочуть влаштувати акцію протесту і вимагати їздити в маршрутках за 2 гривні 50 копійок.

Про це стало відомо у середу, 7 листопада, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, луцькі студенти організовують акцію протесту. Вони вимагають їздити у маршрутних таксі за ціною 2 гривні 50 копійок.

Зокрема, член виконкому Ігор Алєксєєв поцікавився у секретаря Луцькради Григорія Пустовіта, чи знає він про групу студентів, які вимагають дозволити їм їздити у маршрутних таксі за 2 гривні 50 копійок.

«Зараз у Луцьку 22, 5 тисячі студентів, якщо дозволити їм їздити за 2, 50 копійок, то решта лучан мусять платити 7, 50 копійок. Але хочу зазначити, що вони пропонують таку вартість, посилаючись на Кабінет міністрів, але в той же момент вже другий рік місто не отримує компенсацію, центральні органи влади не компенсують державні кошти за пільговий проїзд», – виступив Алєксєєв.

Григорій Пустовіт сказав, що до студентів, які вимагають пільгову ціну на проїзд вже підключилася якась політична сила.

«Іде маніпуляція молодими людьми. У луцьких маршрутках студенти завжди платили повну вартість. Пільги вони мають лише на проїзд в електротранспорті. Так не лише в нас, так і в інших містах, в маршрутних таксі пільгами студентами не користуються. Ми зберемо цю молодь і поговоримо з ними», – пояснив Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка нафіг політична сила, Той Пустовіт придурочне. РАніше студенти платили повну суму бо проїзд був 2-3 гривні. А зараз, студент якого фіга має віддавати стипендію суто на проїзд.У Європі білети ульгові для студентів скрізь.....Я фігею з тих придуркодепутатів
Відповісти
В барах мають за що просиджувати,а за проїзд півціни. Не получиться.На тролейбусах для них пільги.
Відповісти
Алєксєєв знову за своє))) ніхто не повинен платити їм з центрального бюджету. Ці гроші повинні бути передбачині у місцевих бюджетах. Та і перевізникам немає чого вимагати зростання ціни на проїзд оскільки 2.50 які недоплатять студенти повинна доплатити міська рада і для них нічого не змінюється. Такі коментарі можна чути лише від недалеких людей
Відповісти
Мамку свою збери пусцвіт сра***
Відповісти
Якщо проїзд стане 2,50 то зросте кількість студентів які їздитимуть на маршрутках . І відповідно більший прибуток і не треба підвищувати іншим до 7.50. наприклад я почав ходити пішки коли підвищели ціну з 3 до 4 грн.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні