Назвали продукти, які знижують ризик захворювання на рак

0
4
Назвали продукти, які знижують ризик захворювання на рак
Пестициди і антибіотики, які використовують в сільському господарстві, можуть завдати шкоди здоров’ю.

Французькі вчені стверджують, що вживання органічної їжі знижує ризик захворювання на рак. Результати проведеного дослідження були опубліковані у виданні JAMA Internal Medicine.

Багато людей по всьому світу стурбовані тим, що пестициди і антибіотики, які використовуються в сільському господарстві, можуть завдати шкоди здоров’ю. У зв’язку з цим провели дослідження, яке показало, що вживання органічної їжі зменшує ризик захворювання на рак на 25%.

70 тисяч випробовуваних були розділені на чотири групи в залежності від рівня вживання органічних продуктів в їхньому раціоні. Також враховувалися і інші чинники, що впливають на розвиток онкології.

З’ясувалося, що група, яка найчастіше вживала в їжу органічні продукти, схильна до захворювання на рак менше, ніж всі інші. Однак, така дієта не впливає на розвиток раку кишечника і простати.

“Після остаточного підтвердження результатів, така дієта може стати однією з головних складових в боротьбі з раком” – розповідає провідний спеціаліст Юлія Бодрі.

Органічна продукція – це фермерські продукти, які виробляються без додавання пестицидів, синтетичних мінеральних добрив, регуляторів росту і штучних харчових добавок.

Читайте також: Науковці довели, що мозкова активність краща в тих 50-річних, які регулярно мають секс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні