Дерибан по-луцьки: на скандальній земельній ділянці «виростуть» багатоповерхівки

0
4
Дерибан по-луцьки: на скандальній земельній ділянці «виростуть» багатоповерхівки
На скандальній земельній ділянці, що на Рівненській, 119, зведуть багатоповерховий будинок.

Про це стало відомо у четвер, 29 листопада, під час пленарного засідання 49-ої сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, під час сесії Луцької міської ради 28 лютого депутати віддали в оренду ТОВ «Житловий квартал» на 10 років землю на Рівненській, 119. На цій території розташовані теплиці, які раніше належали комунальному підприємству «Парки і сквери».

На жовтневій сесії міськради підприємство «Житловий квартал» звернулося до мерії з пропозицією звести на Рівненській дев’яти- та десятиповерхові житлові будинки з офісними приміщеннями, багоповерхові гаражі, спортивно-оздоровчий центр. Депутати підтримали пропозицію.

Підприємство «Житловий квартал» належить людині, близькій до нинішнього заступника міського голови Костянтина Петрочука.

Директором вказаного товариства є Мирослав Ришко – рідний брат дружини Костянтина Петрочука, вказаної у його декларації – Олени Петрочук.

Одним із засновників товариства є друг Сергія Були та Петрочука Віктор Мацюк, який свого часу балотувався до міської ради від «Радикальної партії».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Там вирощуватимуть квіти»: Сергій Була про скандальну земельну ділянку

Зокрема, під час сесії Луцької міської ради на земельній ділянці площею 1,9143 га, орендар ем якої є ТзОВ «Житловий квартал» дали дозвіл на розробку проекту землеустрою зі зміною цільового призначення на будівництво та обслуговування багатоквартирних будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні