--> «Там вирощуватимуть квіти»: Сергій Була про скандальну земельну ділянку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Там вирощуватимуть квіти»: Сергій Була про скандальну земельну ділянку

2
-5
«Там вирощуватимуть квіти»: Сергій Була про скандальну земельну ділянку
Депутат Луцькради Сергій Була заявив, що на гектарі землі, який 28 лютого віддали в оренду ТОВ «Житловий квартал», вирощуватимуть квіти. Однак він не виключає забудову земельної ділянки у майбутньому.

Нагадаємо, під час сесії Луцької міської ради 28 лютого депутати віддали в оренду ТОВ «Житловий квартал» на 10 років землю на Рівненській, 119. На цій території розташовані теплиці, які раніше належали комунальному підприємству «Парки і сквери».

На жовтневій сесії міськради підприємство «Житловий квартал» звернулося до мерії з пропозицією звести на Рівненській дев’яти- та десятиповерхові житлові будинки з офісними приміщеннями, багоповерхові гаражі, спортивно-оздоровчий центр. Депутати підтримали пропозицію.

Ще одну земельну ділянку для будівництва багатоповерхівки віддали на вулиці Вороніхіна, 37.

Підприємство «Житловий квартал» належить людині, близькій до нинішнього заступника міського голови Костянтина Петрочука. Директором вказаного товариства є Мирослав Ришко – рідний брат дружини Костянтина Петрочука, вказаної у його декларації – Олени Петрочук.

Одним із засновників товариства є друг Сергія Були та Петрочука Віктор Мацюк, який свого часу балотувався до міської ради від «Радикальної партії».

У коментарі «Волинь24» депутат Сергій Була розповів, що питання земельних ділянок не було принциповим.

«На ділянці на вулиці Вороніхіна стоїть житловий об’єкт і по периметру для його обслуговування потрібна була та земля. Саме ті люди, які вчора кричали, минулого разу голосували за це питання. Чому так кардинально змінилася позиція ми розбираємося», - сказав він.

Щодо земельної ділянки на Рівненській, то, за словами Сергія Були, на одній частині землі є теплиці, на іншій же вирощуватимуть розсаду у теплу пору року.

«Нам закидали забудову. Можливо, там вона і буде, я не заперечую. Але проект рішення був про закріплення договору оренди. На одному гектарі теплиці, на іншому все те, що там вирощують, переміщують на вулицю у теплу пору. Так було 15 років», - наголосив депутат.

Підприємцю, який придбав там землю, потрібен ще один гектар для висадки розсади, заявляє Була.

«Сьогодні підприємство закупило квіти і там весною їх висадять. Якби цієї земельної ділянки не було, то висаджувати квіти не було б куди. Тому оренда земельної ділянки в цілому є логічною. Усе зробили згідно з законодавством», - стверджує обранець громади.

«Я особисто не маю стосунку до «Житлового кварталу», а мої друзі. Я дуже багато зв’язків маю у місті, ці люди займаються різними справами. Я консультував у цьому питанні і приймав участь в аукціоні на купівлю теплиць по дорученню», - додав Сергій Була.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одне прізвище говорить,хто є хто.ОбїБула!
Відповісти
"Там вирощуватимуть квіти" кажеш? Та все - зелені.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні