На Волині чоловік стане на ноги після важкого поранення

0
-6
На Волині чоловік стане на ноги після важкого поранення
Тяжко травмований в АТО Сергій Михальчук має шанс знову ходити.

Про це повідомляє волонтер Наталія Попова на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Сергій Михальчук із села Годомичі Маневицького району. У березні 2015 року під час виконання бойового завдання він разом з побратимом підірвався на розтяжці біля Кримського, що на Луганщині. Вибухом Сергієві тяжко скалічило ногу і руку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Атовець з Волині готується до п’ятнадцятої операції

«З 2015 року сапер 703 полку Сергій Михальчук мріє стати на ноги після важкого поранення..

Лише уявіть... Три роки майже безвилазно в лікарняній палаті... Як на вітрині((... Три роки на милицях... Зі сціпленими зубами... З вірою і надією..

Одна за одною купа операцій в клініці ІЛАЯ ... Неймовірно важкий, але продуманий лікарями довготривалий шлях лікування і вирощування біоматеріалу...

І ось нарешті через три роки багатовистражданий остаточний операційний етап.. В Києві днями професор-ортопед Оксимець В.М. провів фінальну операцію !!

Сергію подовжили сухожилля лівої стопи, виправили подвивих стопи апаратом Ілізарова. Є впевненість, що весною нарешті Сергій піде по землі обома ногами... Вперше за три роки...», – розповідає Наталія.

«Разом з Сергієм цю мить вже три роки очікують багато людей...
Перш за все- Дружина Оля і син Ілля...

Ім найтяжче.. Їм теж боляче,- весь цей час дивитися які муки терпить коханий тато», – пише Наталія Попова.

«І ще... У Сергія не було б шансу стати на ноги, якби не підтримка тисяч людей з різних куточків світу, які переживали за нього , допомагали чим могли, жертвували кошти на операціі і лікування.. Лише останнє хірургічне втручання обійшлося в понад 107 000 грн., зібраних людьми... Самі б Михальчуки не справилися б..

Ми хочемо подякувати всім-всім за допомогу Михальчуку... Як би не лікарі, волонтери, друзі, родичі, земляки, побратими, і навіть незнайомі люди-благодійники... Ноги б уже не було б...» – йдеться у дописі.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні