Атовець з Волині готується до п’ятнадцятої операції

0
3
Атовець з Волині готується до п’ятнадцятої операції
Тяжко травмований в АТО Сергій Михальчук із села Годомичі Маневицького району Волині переніс уже чотирнадцять операцій на понівеченій нозі. Аби повернутися воїну до повноцінного життя, потрібна ще одна операція, пише Маневицька районна громадсько-політична газета «Нова доба».

Нагадаємо, Сергій Михальчук воював у складі 703 саперно-інженерного полку. У березні 2015 року під час виконання бойового завдання він разом з побратимом підірвався на розтяжці біля Кримського, що на Луганщині. Вибухом Сергієві тяжко скалічило ногу і руку.

Першу допомогу надали у Кримському, потім доправили у Харківський військовий шпиталь, де на ногу встановили апарат Ілізарова. У травні 2015 року у Київському центральному клінічному шпиталі зламану кістку зафіксували пластиною. Сергій переніс на той час сім операцій на нозі, однак через рік після хірургічних втручань кістки так і не зрослись.

З листопада 2016 року Сергій Михальчук став учасником проекту «Біотех-реабілітація поранених» в столичній клініці, де лікувався довгих дев’ять місяців. Переніс ще чотири операції. За цей час медики, зокрема, виростили частину кістки. Лікування та операції зі знижкою у 40 % обійшлися у 491 121 грн.

Аби воїну повернутися до повноцінного життя, потрібна ще одна, вже п’ятнадцята, операція.

Операція дороговартісна – загалом потрібно 107 тисяч гривень. Та в захисника України таких грошей немає.

Закликаємо всіх небайдужих допомогти героєві.

Гроші на операцію можна переказати на картку «Приватбанку»: 5168 7573 4561 4061, Михальчук Ольга Анатоліївна (дружина); картку «Ощадбанку»: 5167 4900 5184 3895, Михальчук Сергій Сергійович; або ж безпосередньо на рахунок Сергія у Центр волонтерів People's Project.

Номер телефону Сергія: (068) 624-76-62.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні