--> «Владі це ніяк не заважає», – Савченко про протести і мітинги волинських шахтарів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Владі це ніяк не заважає», – Савченко про протести і мітинги волинських шахтарів

0
7
«Владі це ніяк не заважає», – Савченко про протести і мітинги волинських шахтарів
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко пояснив волинським шахтарям, чому заходи із перекриттям дороги у місті є недієвими.

Про це йшлося у понеділок, 19 листопада, під час зустрічі голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка із волинськими шахтарями.

Нагадаємо, 7 листопада, майже сотня волинських шахтарів разом із представниками «Автомайдану Волинь» вийшли з протестом на вулиці Луцька.

Шахтарі вимагали погасити заборгованість із зарплати за три місяці (серпень, вересень, жовтень) та виділити кошти на добудову шахти № 10 «Нововолинська».

Під час зустрічі Олександр Савченко пояснив, що перекриття працівниками шахт доріг не допоможе їм отримати бажане, а лише створить незручності тим, хто потрапить у зону перекриття.

«Не хотілося б зараз переходити на кримінальні закони. Але ви мусите зрозуміти, що перекриття доріг мало дає. Це може розізлити лише тих, хто попадає в зону перекриття. Владі ж це не заважає, це заважає мирним мешканцям», – заявив чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні