Волинські шахтарі протестують у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

2
-7
Волинські шахтарі протестують у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
Майже сотня волинських шахтарів разом із представниками «Автомайдану Волинь» вийшли з протестом на вулиці Луцька.

Акція розпочалася у середу, 7 листопада.

Стартували гірники від Замку Любарта і продовжили ходу через вулицю Лесі Українки, проспектом Волі і - до Київського майдану.

Серед основних вимог шахтарів – погашення заборгованності із зарплати за три місяці (серпень, вересень, жовтень) та виділення коштів на добудову шахти № 10 «Нововолинська».

Як зазначають працівники шахти, їх хода – це солідарність із гірниками всієї України, у яких аналогічна ситуація щодо фінансування шахт.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не там протестують! Їх керівництво сидить у Києві, то нехай до Гройсмана з Насаликом туди їдуть і там пікетують!
Відповісти
Проплачена Гусем тітушня! Потім буде бігати і казати: "от я роблю щось..." Чому ці "ходоки" постійно згадують: "наш депутат, наш депутат", а Бокоч (помічник Гуся) ЦУ роздає, що, де і як аому казати :) То на що це схоже, кому ви локшину вішаєте? Розумні знають, що тільки у Києві треба це все вимагати, у міністерстві, а вони у Луцьку влаштовують, бо у Києві їх попруть і ще палицею дадуть, а тут "герої"... Є Всеукраїнська шахтарська профспілка то об'єднуйтесь і вимагайте у Насалика, а вони щось від ОДА хочуть яка на це не впливає!!! Почитайте новини, раз у три місяці ці збіговиська, виклянчать, проїдять гроші, бо на розвиток нічого немає і по новому колу і так вже скільки років... Продавайте своє вугілля і не клянчіть! А не вмієте, легше страйкувати і не розвиватись... До Ахмєтова підіть, чому ваше вугілля не купує? На це розуму не вистачає, щоб поміркувати і зрозуміти, що і до чого!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні