--> Скільки українців загинули від початку року на пожежах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки українців загинули від початку року на пожежах

0
8
Скільки українців загинули від початку року на пожежах
Від початку 2018 року в Україні на пожежах загинула 1471 людина. А з настанням опалювального сезону кількість жертв традиційно збільшується.

Це констатують у Державній службі з питань надзвичайних ситуацій.

"Уже котрий тиждень показник трагічних випадків у житловому секторі країни вражає стабільно високими показниками. Така тенденція спостерігається щороку з настанням опалювального періоду. Жахливо, що в результаті цих трагічних випадків гинуть діти. Так, упродовж минулої доби, 16 листопада, у житловому секторі сталося 108 пожеж, внаслідок яких загинуло 9 осіб. Серед них — одна дитина. Травмовано 5 людей", - зазначають у ДСНС.

Надзвичайники закликають "дотримуватися правил пожежної безпеки. Розповідайте дітям про небезпеку, яку приховує у собі вогонь. Майже кожній пожежі можна запобігти! Для цього слід обов'язково обговорити в родині не тільки заходи щодо запобігання пожежі, а й порядок дій у разі її виникнення: спосіб виклику пожежно-рятувальної служби "101", евакуації дітей, гасіння пожежі на початковій стадії, безпечні маршрути виходу з приміщення. Завжди дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні