Колишній зам мера Луцька про перенесення Старого ринку і недоліки вулиці Лесі Українки

5
2
Колишній зам мера Луцька про перенесення Старого ринку і недоліки вулиці Лесі Українки
Розповіли, чого не вистачає на вулиці Лесі Українки у Луцьку і чому потрібно забрати з історичної частини міста Старий ринок.

Колишній заступник Луцького міського голови, а нині – заступник Тернопільського міського голови Владислав Стемковський розповів, яким побачив Луцьк через кілька років після від’їзду, пише «Перший».

«В Луцьку я, на жаль, буваю рідко. Цьогоріч – лише вдруге. Але з того, що помітив, то мені здається, що дорожня інфраструктура покращилась. Луцьк, на відміну від багатьох інших міст, того ж Тернополя, має трохи інше планування – ширші дороги і не має перепадів висот. Це спрощує будівництво, реконструкцію доріг, облаштування розв’язок. Дороги у місті, як на мене, на четвірку. Я бачу, що замінені світлофори, зроблена розмітка», - зауважив екс-зам луцького мера.

Також посадовець похвалив нове будівництво у місті:

«Раніше будинки ззовні були однаковими, а зараз видно, що забудовники запрошують фахових архітекторів, конкурують між собою. Це видно по Набережній, будівництві на Яровиці, по тому ж «Променю».

Водночас Владислав Стемковський відзначив і проблеми.

«Є багато позитиву, хоча залишився ринок біля замку. Поки біля нього туристу не можна буде спокійно пройти навколо, говорити, що це туристична перлина, дуже складно. Хотілося б, щоб вулиця Лесі Українки була цікавіше оформлена. До перетину з Кривим Валом вона ще більш-менш, а далі ситуація гірша. Хочеться там більше публічних просторів, повинні бути вуличні меблі, мобільне озеленення, бо вулиця надзвичайно перспективна», - резюмував він.

Зауважимо, Владислав Стемковський був заступником луцького міського голови Богдана Шиби та начальником департаменту житлово-комунального господарства. Наразі є заступником Тернопільського міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обійдемось без його підказок,а тим більше знань.Нехай Тернопіль впорядковує.Він живе за приказкою:"Де не посій,там вродиться".
Відповісти
Чого ж не робив, як був при владі??? Поради він зараз дає МУДАК
Відповісти
Людина ділиться враженнями і правильно все сказав,хоча проблем набагато більше.
Відповісти
Про який "публічний простір" може бути мова якщо будь яке вільне місце черговий "козлюра" хоче забудувати
Відповісти
Владислав як був при владі започаткував і почав втілювати усі сучасні речі які зараз є в Луцьку, в тому числі ЦНАП! Ви користуєтеся і водночас плюєте! Дорога на Набережній також серед знаючих названа його іменем! Він не повернеться на жаль, буде вам палиця далі по пару гривень кидати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні