«Це – черговий «кидок», – луцький адвокат про нові правила розмитнення «євроблях»

7
7
«Це – черговий «кидок», – луцький адвокат про нові правила розмитнення «євроблях»
Власники автомобілів з європейською реєстрацією не зможуть скористатися задекларованими в новому законі пільгами.

Таку думку висловив луцький адвокат Артур Мартиросян у "Фейсбуці".

"Закон встановлює пільговий період розмитнення: 90 днів з моменту його вступу в дію, за які розмитнення відбувається за ставкою на 50% нижчою. При цьому, в перехідних положеннях закону Кабінет Міністрів зобов'язують протягом двох місяців розробити відповідний порядок. Іншими словами, коли Кабмін розробить порядок, як розмитнити машину протягом 90 днів на 50% дешевше, ці 90 днів вже реально пройдуть і всім доведеться розмитнювати вже по звичайній ставці. Нас мають геть за дурнів", - вважає адвокат.

На його думку, "закон, який подається як вирішення проблем євроблях, насправді - черговий кидок".

"По цьому закону розмитинись не зможе 90% власників євроблях, оскільки не має довіреностей на право власності, більшість з них вже втратили реєстрацію через відсутність страховки чи техогляду в країнах Євросоюзу. При цьому, вже експлуатувати в Україні не можна буде ці т/з, бо фактично прибираються законодавчі лазівки, які давали можливість резидентам на них їздити", - написав Артур Мартиросян.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку відбулось віче водіїв на єврономерах. ФОТО

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей закон не є амністія для контрабандистів авто. За все треба відповідати.
Відповісти
Як "бляхарі" до держави, так і держава до них.
Відповісти
підтримую євробляхерів
Відповісти
Правильно зробили! Металобрухт понавозили а тепер ще хочуть цей шрот безкоштовно узаконити!юрист правильно підмітив, що доручення майже в усіх лєві і законно вони авто завезти не зможуть!
Відповісти
Всі такі чесні) зарплатню в конверті ніхто не отримує? Зате коди вони добються результату, користуватись будуть всі. ..а зараз ква ква
Відповісти
Які нафіг документи, є слова"фактичні власники"Ю тобто приходиш з документами на авто.. навіщо такого горе- адвоката цитувати
Відповісти
Шкода, що лише на дорогах! А окремих бляхарів , перед тим, як давати світло на розмитнення, потрібно через психушку і ментуру пропустити. Усі вони якісь НЕадеквати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні