У Луцьку відбулось віче водіїв на єврономерах. ФОТО

11
-4
У Луцьку відбулось віче водіїв на єврономерах. ФОТО
Сьогодні, 11 листопада, у Луцьку на Театральній площі відбулось віче проти нового закону щодо розмитнення автомобілів із європейською реєстрацією.

Ініціаторами зібрання є громадська організація «Автомайдан Волині» та автомобілісти Волинської області, що звернулись ГО із пропозицією захисту власних прав.

На заході відбулось активне обговорення закону №8487 про розмитнення в Україні автомобілів на європейській реєстрації.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Рада легалізувала «євробляхи»: нові правила розмитнення авто.

«Мене як громадянина й автомобіліста обурило те, що специфіка нового закону не відповідає достаткам простих людей. Закон повинен забезпечувати доступне розмитнення автомобілів кожному громадянину. Тільки тоді ми зможемо сформувати цивілізований ринок вживаних автомобілів. На жаль, намагань створити такий ринок ми не бачимо поки ні від держави, ні від запропонованого законопроекту. Сьогодні тут зібрались автомобілісти задля спільного обговорення закону та пошуку шляхів вирішення проблеми», – повідомив активіст громадської організації «Автомайдан Волині» Радим Романюк.

«Наразі відбувається настільки хитра політична гра, коли на «бляхи», намагаються повісити всіх собак: проблеми із бюджетом, затримку пенсій, невиплачені зарплати шахтарям. В усьому винні «бляхи»! Дивуюсь, як у війні на сході «бляхи» не звинуватили!», – відзначив Михайло Катрук, львівський громадський активіст, співзасновник громадської спілки «Доступне авто».








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лоботряси з на авто з нетрадиційною реєстрацією . Неплатити податки= злодійству.
Відповісти
Радіку з похою каса урвалась?Та хочаб радима Багато хто пам'ятає то ще той хабарник)))

Відповісти
Пройшов ще один флешмоб від автомайдану.
Ніяких дій.
Якщо ти хочеш змінити закон, треба його порушити!
Відповісти
очєнь уж хітро здєлані єті гражданє на євробляхах)))
Відповісти
Чому шини? Вождь заповідав палити корита
Відповісти
Прикольно читати коменти дурвлеїв які поплатили розмитнення в нікуди... Хах
Відповісти
Це не віче а збіговисько.
Відповісти
Нардепи на акції - скоро вибори! :) Зрозуміло за чий кошт шабаш! :)))
Відповісти
Ви гляньте у здеркало, і вперед за довідкою до дурки! Ви в курсі, що тимчасовим дозволом володіти НЕ своїм авто, вас бляхарі вихватили з суспільства, щоб виділити як кретинів ПО ЖИТТЮ! Скачіть далі, НЕДОлюди на бляхах, надривайтесь паскуди!
Відповісти
Коли вже настане лад в Україні, комусь щось не подобається зразу майдан,нові на тому віче то дійсно маскі шоу, Радім а з якого часу ти правильний став,ти ж на аваріях в людей останнє забирав,на чужій біді наживався.
Відповісти
Справа в тім,що вони не власники цих авто.А їхати і шукати власників не збираються,бо в більшості не знайдуть.Але пошуміти потрібно,гроші відпрацювати,бо там була присутня Констанкевич і Поліщук.Отже куди примкнуть стає зрозумілим.Кріп бере під "крило"порушників законодавства "бляхерів".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні