Черговий ляп «Батьківщини»: прорекламувалися на атовцях. ВІДЕО

2
-2
Черговий ляп «Батьківщини»: прорекламувалися на атовцях. ВІДЕО
Луцькі активісти Національного корпусу та Національних дружин влаштували "розбірки" в офісі волинського осередку партії «Батьківщини».

Атовці вимагали вибачитися за те, що партія без дозволу і відома екс-добровольця "Азову" Олексія Лисенка використала у своєму агітаційному матеріалі його фото з передової, повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost".

Діалог відбувся у партійному офісі на вулиці Набережній у Луцьку 2 листопада.

Під час розмови активісти поспілкувалися з представником "Батьківщини", депутатом Луцької міськради Андрієм Козюрою.

Він, зокрема, наголошував, що за те, що у партійній газеті опублікували фото атовця без його згод,и має відповісти центральне представництво партії.

"Я не бачив цю газету... Може, це якась провокація", - сказав Козюра.

На місце події представники "Батьківщини" викликали правоохоронців.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 10 найгучніших скандалів волинської «Батьківщини»

Нагадаємо, раніше у конфлікт із Волинською "Батьківщиною" вступив український телеведучий та актор Сергій Притула. Він обурився тим, що партійці використали його ім'я для своєї реклами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей Козюра, дійсно козюра. Прикривався Ющенко, а тепер Тимошенко. Ради вигоди заліз мало не під спідницею шефині, ще й вину на неї переводить каже "має відповісти центральне представництво партії". Саме він один з тих, хто багато говорить і багато бреше. Бачив його інтерв'ю про те як він горить бажанням продати приміщення книжкового магазину "Освіта" всупереч волі багатьох лучан. Ганебні його слова і вчинки.
Не вірю партіям, особливо з такими козюрами.
Відповісти
Яка "мама",такі й "діти". "Мама",коли правду говорила?Понад 22роки брехні,завдяки якій і тримається в великій політиці.Але всерівно бідна,як церковна миша.За ці 22роки так і не спромоглася заробити на розкішне життя.Ні кола-ні- двора.Потрібно йти в президенти,щоб на старість заробити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні