«Конфлікт з «Батьківщиною» вичерпано», – Сергій Притула

0
1
«Конфлікт з «Батьківщиною» вичерпано», – Сергій Притула
Відомий шоумен і волонтер Сергій Притула прийняв офіційні вибачення від "Батьківщини".

Про це він написав на офіційній сторінці у "Фейсбуці".

"Спочатку хочу підкреслити, що у верхах "Батьківщини" про "зальот" волинських колег дізнались оперативно, одразу з кількох сторін зі мною зідзвонилися/списалися кілька політичних діячів, повідомили, що помилку визнають і в ситуації розберуться. На сторінці центрального офісу "Батьківщини" у ФБ одразу з'явилося повідомлення з вибаченням", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська «Батьківщина» попросила вибачення в Притули

"Я запитався у одного з контактерів від "Батьківщини" чи вони знущаються наді мною? І, вуаля, ймовірно після доброго "пістону", на сторінці волинської Батьківщини з'являється той текст, який я зазначив у своєму дописі на ФБ, як мирову угоду між сторонами конфлікту. Ну, за винятком стьобу, де вони мали б побажати мені Божої ласки та ангела охоронця", – пише Притула.

"Головні меседжі були озвучені: вибачення принесли, недостовірність інформації визнали, факт використання мого зображення без дозволу підтвердили, те, що волинська "Батьківщина" мені, як волонтеру, ніколи не допомагала і що я до ВО "Батьківщина" ніякого відношення не маю, вказали!Тож, нехай з другого разу, але вибачення прийнялось", – зазначає шоумен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Нас що, за ідіотів мають?» – Чорновіл про вибачення Волинської «Батьківщини» перед Притулою

"Тому, зважаючи на те, що політичній силі було відведено 24 години для офіційних вибачень (вклалися), текст мене задовільнив, а центральний офіс "Батьківщини" засудив дії своїх волинських колег, вважаю, що інцидент можна вважати вичерпаним. Я б дуже хотів, щоб з цього конфлікту усі ми зробили висновки", – підсумував Сергій Притула.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні