«Нас що, за ідіотів мають?» – Чорновіл про вибачення Волинської «Батьківщини» перед Притулою

0
-3
«Нас що, за ідіотів мають?» – Чорновіл про вибачення Волинської «Батьківщини» перед Притулою
Незалежний політичний експерт Тарас Чорновіл висловив свою думку стосовно інциденту, в який вплуталась Волинська обласна організація партії ВО «Батькіщина».

Він вважає, що Волинська «Батьківщина» навіть не зрозуміла, в чому її звинувачують. Про це Тарас Чорновіл написав на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Нагадаємо, відомий шоумен і волонтер Сергій Притула обурився тим, що Волинська «Батьківщина» використовує його ім'я для своєї реклами.

Одразу після цього обласна організація партії поспішно зробила заяву в соцмережі, в якій зазначила: «Батьківщина» Волині жодним чином не причетна до цього непорозуміння», попросила вибачення у волонтера і пообіцяла з’ясувати, хто причетний до розміщення цієї реклами.

«Та волинська організації партії «Родіна» (так в оригіналі на сторінці Чорновола в «Фейсбуці» – ред.), схоже, навіть не зрозуміла, в чому їх звинувачують. Це вже клінічно, коли ти не можеш не брехати, а фейкова чи маніпулятивна інформація стає нормою життя», – пише політичний експерт.

Чорновіл зазначає: «Вони поспіхом розмістили виправдання, попросивши вибачення в формулюваннях, які більш-менш співпадають з вимогами Сергія Притули. Але батьківщинівці вже хронічно не можуть говорити правду. Коли просили пробачення й спростовували фейк, то усе перекреслили словами (такими звичними й для самої Тимошенко), що це їм зламали аккаунт і без їхнього відома розмістили брехню».

Тарас Чорновіл аргументовано доводить, що «Батьківщина» не могла не знати про використання її політтехнологами реклами з Притулою.

«Найперше, якщо інформація не від вас, то за що ж ви вибачаєтеся? По-друге: щось не пригадую, щоб зламувачі ставили такий позитивний рекламний матеріал – завжди це якийсь жорсткий треш, звинувачення, але точно не реклама. І тим більше не реклама в стандартному для «Родіни» форматі. А по-третє: нас що, за ідіотів мають – кожен раз, коли обгадилися, то в них, бач, сайт зламали!» – пише Чорновіл.

Право оцінювати вибачення «Батьківщини» має тільки Сергій Притула, вважає політичний експерт.

«Як оцінювати це «виправдання», вирішуватиме сам Сергій Притула. Як вирішить, так і буде правильно – це ж його безумовно позитивну репутацію облили брудом. Поважатиму будь-який варіант відповіді від Притули», – пише політик.

Водночас він застерігає, що чим ближче до президентських виборів, тим більше буде подібної брехні від Тимошенко і її соратників.

«Але нам треба бути готовими, що таких фейків з кожним тижнем у виборчій кампанії Тимошенко буде ставати все більше. Жуля принесла в ці вибори не лише гігантські ресурси олігархів, але й потік брехні. І саме це й буде основною тенденцією її виборчої кампанії», – написав Тарас Чорновіл.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні