Повідомили про стан постраждалих в аварії у Луцьку

0
3
Повідомили про стан постраждалих в аварії у Луцьку
Водія одного з транспортних засобів, який потрапив в аварію на проспекті Соборності в Луцьку, госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

Про це у коментарі інтернет-виданю "Волинь24" розповів заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов.

Як зазначив Смольянінов, пасажирку мікроавтобуса направили в амбулаторно-травматологічне відділення, а водія одного із транспортних засобів госпіталізували у відділення нейрохірургії.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Всі стояли і знімали на телефони»: подробиці моторошної аварії у Луцьку

Жінка госпіталізації не потребувала, а чоловік у стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, ДТП за участю мікроавтобуса та "BMW" сталася близько 22 години у четвер, 1-го листопада.

Мікроавтобус "Мерседес" рухався проспектом Соборності в сторону мосту і повертав до "Там-Таму" на роздільній смузі. В цей час "БМВ", який спускався з мосту на проспект Соборності, врізався у "Мерседес". Від удару мікроавтобус перекинувся на бік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні