«Всі стояли і знімали на телефони»: подробиці моторошної аварії у Луцьку

1
2
«Всі стояли і знімали на телефони»: подробиці моторошної аварії у Луцьку
Ветаран АТО з Луцька Ігор Рицко розповів подробиці моторошної ДТП на проспекті Соборності у Луцьку.

Про це він написав у соціальній мережі "Фейсбук".

"Ця ДТП сталась на моїх очах!!! Три хлопця зі "служби охорони" прибігли від заправки, а я зупинився і побіг на допомогу. Розбили спочатку лобове скло в бусі та витягнули водія та дівчину пасажирку. Дівчину поклали на траву. А потім підбігли до "БМВ".

За словами лучанина, коли приїхала перша швидка, медик проколола знеболюючим водія "БМВ". Тільки тоді його переклали на пластикові ноші та перенесли до автомобіля швидкої. Потім приїхала друга швидка та автомобіль ДСНС.

"Ми перенесли дівчину в другу швидку. Ніхто нічого з машин не вирізав. Всі стояли і тільки знімали на свої телефони. А допомогти нікому було. Це така ментальність українських людей. Далі я поїхав", - прокоментував Ігор Рицко.

Нагадаємо, ДТП за участю мікроавтобуса та "BMW" сталася близько 22 години у четвер, 1-го листопада.

Мікроавтобус "Мерседес" рухався проспектом Соборності в сторону мосту і повертав до "Там-Таму" на роздільній смузі. В цей час "БМВ", який спускався з мосту на проспект Соборності, врізався у "Мерседес". Від удару мікроавтобус перекинувся на бік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки рицко не ветеран ато, його в майдані й не бачив ніхто
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні