У луцькій школі №27 облаштували басейн

0
3
У луцькій школі №27 облаштували  басейн
У новозбудованій луцькій школі №27 облаштували басейн.

Про це стало відомо у середу, 31 жовтня, під час пленарного засідання 48-ої сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, кошти на обладнання 27-ої школи вирішили виділити менше, ніж за місяць до старту навчального року. Для цього скликали позачергову сесію Луцької міської ради. Хоча напередодні у мерії запевняли - грошей на обладнання у луцькому бюджеті немає.

Тоді у Луцькраді вирішили зняти п'ять мільйонів гривень з реконструкції реабілітаційного центру для учасників АТО. Натомість їх виділили на школу №27. Нову школу відкрили 1 вересня 2018 року.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хай до дітей в басейн ходять: у Луцькраді вигадали, як «задобрити» атовців

Під час 48-ої сесії Луцької міської ради депутат Алла Надточій поцікавилася у головної освітянки міста Зіновії Лещенко про те, чому у навчальному закладі до цих пір немає меблів та роздягальні. Мовляв, вода у басейні є, однак він досі не функціонує.

Натомість Зіновія Лещенко зауважила, що вчора, 30 жовтня, до школи №27 вже завезли усе необхідне.

«Вчора завезли усе обладнання для басейну та роздягалень. Вже монтуються всі тумбочки, шафи у кабінетах вчителів та тренерів», - запевнила освітянка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні