Скандальний волинський посадовець написав заяву на звільнення

1
2
Скандальний волинський посадовець написав заяву на звільнення
Очільник Держгеокадастру Волині Олесь Іващенко написав заяву на звільнення.

Учасники АТО з Горохівського району у вівторок, 30 жовтня прийшли на прийом до в.о. начальника ГУ Держгеокадастру в області Олеся Іващенка.

Вимагали військові одного - відставки очільника Олеся Іващенка.

Іващенко дового не хотів писати заяву на звільнення, але після кількагодинної дискусії все ж погодився.

Землі атовцям у Волинській області не видавали довгий час, писали відмови і придумували різні формальні підстави для цього. Проте, атовцям із інших областей землі у Горохівському районі видавали без проблем. Це людей обурило, вони приходили до Іващнка ще місяць тому, деякі раніше, він обіцяв, що ці проблеми вирішить, але нічого за цей період часу не змінилося. Дискусія тривала близько двох годин. Вимога була тільки одна - аби Іващенко склав повноваження.

Як стало відомо, Іващенко паралельно працює першим заступником керівника Сумській області. На Волині він паралельно виконував роботу і завтра у нього мав бути останній день відрядження, але йому продовжили його ще на місяць. Сам Іващенко таку інформацію заперечував, проте ця інформація була відома атовцям ще раніше.

Чому атовці не можуть отримати обіцяні землі - Іващенко не пояснив. Проте, вкотре пообіцяв, що виправить цю ситуація і люди отримають обіцяне.

Цікаво, що, за підрахунками людей, землі вистачає. Навіть якби всім атовцям передали землю по 2 гектари, то ще багато б її залишилось.

Зазначимо, Іващенко є фігурантом кримінального провадження щодо привласнення 57 мільйонів гривень за часів його роботи в Міністерстві оборони. Також посадовець - колишній регіонал, а відповідно до закону про очищення влади, він не мав би зараз працювати на державній службі, адже обіймав керівні посади за чясів Януковича.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що це робиться взагалі в державі? Працює на одній посаді в одній області, направляють паралельно в іншу, що за безлад?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні