Громадська рада при ОДА вимагає звільнити скандального волинського посадовця

1
0
Громадська рада при ОДА вимагає звільнити скандального волинського посадовця
Громадська рада при Волинській ОДА звернулася до губернатора із вимогою звільнити в.о. начальника ГУ Держгеокадастру в області Олеся Іващенка.

Про це на своїй стрінці у "Фейсбуці" написав голова громадської ради Юрій Моклиця.

За його словами, у п’ятницю, 26 жовтня під час чергового засідання, до членів Громадської ради при обласній ОДА звернулись представники організацій атовців (серед яких Микола Собуцький та Юрій Дмитрук) з пропозицією підтримати ідею негайного звільнення із займаної посади в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Олеся Іващенка.

"За спиною вищезгаданого чиновника кримінальна справа щодо привласнення 57(!) мільйонів гривень за часів його роботи в Міністерстві оборони. Також незрозуміла ситуація з великою кількістю необґрунтованих відмов у наданні земельних ділянок учасникам АТО на Волині, що в свою чергу провокує появу корупційних схем. Ці та інші обставини вочевидь не дуже пасують чиновнику такого високого рангу", - йдеться у повідомленні.

Члени громадської ради одноголосно підтримали ідею атовців і звернулись з офіційним зверненням до голови ОДА Олександра Савченка з пропозицією поставити питання перед першими особами держави щодо негайного звільнення із займаної посади Олеся Іващенка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже вдале фото злодія, дворушника, циніка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні