--> «Обов’язково молюсь перед концертами», – Роман Скорпіон розповів у Луцьку про претендентку на його руку і серце | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Обов’язково молюсь перед концертами», – Роман Скорпіон розповів у Луцьку про претендентку на його руку і серце

0
-1
«Обов’язково молюсь перед концертами», – Роман Скорпіон розповів у Луцьку про претендентку на його руку і серце
У п’ятницю, 26 жовтня, у приміщенні облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка ліричний львів’янин Роман Скорпіон зібрав повну залу справжніх поціновувачів своєї творчості. Молодого виконавця уже порівнюють із Олегом Винником, адже він впевнено продовжує підкорювати український пісенний Олімп. Чи співає він на родинних святах? Чи вживає перед виступом щось міцніше за каву? Чи користується контрацептивами? Про це в автора і виконавця власних пісень дізнавалося інтернет-видання «Волинь24».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: За ким сумує Роман Скорпіон? Зізнання артиста на концерті в Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ


* * *

Справжнє прізвище львівського співака – Шупяк. Як зазначає Роман, вибір псевдоніма пов’язаний із датою його народження: за гороскопом він – Скорпіон.

ПРО АГРЕСИВНІСТЬ ТА ІМПУЛЬСИВНІСТЬ СКОРПІОНІВ

«Якщо йдеться про імпульсивність, то так, якщо про агресію – ні. Залежно, що саме називати агресією. Я імпульсивна людина. Сьогодні зранку вже декілька працівників отримали догану (посміхається)».

ПРО НАТХНЕННЯ


«Кожна пісня, яку я пишу – це пісня з мого особистого життя. На пісні мене надихає певний період і певна подія. Пісні змінюють моє життя. Завдяки їм я маю можливість літати. За допомогою пісні, ти можеш потрапляти у такі місця, де у житті не можеш побувати».

ПРО ПОЄДНАННЯ КАР’ЄРИ АРТИСТА З ВИХОВАННЯМ МОЛОДШИХ БРАТІВ ТА СЕСТЕР

«Ми постійно на зв’язку і підтримуємо одне одного. Дякувати Богу, молодші знаходять спільну мову між собою і прислуховуються до мене. Вони не є складними підлітками».

ПРО СПІВИ НА РОДИННИХ СВЯТАХ

«Моя сім’я знає, що вдома я не співаю. Бачимось ми нечасто, однак коли вже бачимось, то цей час намагаємось проводити разом і просто спілкуватися. Мені хочеться дізнатися якомога більше про їхні досягнення, проблеми, потреби тощо. Цього не розповісти по телефону… Адже коли бачиш людину, ти відчуваєш, що вона чимось хоче з тобою поділитися або не повністю відкривається. Тоді я намагаюся в цьому розібратися і знайти причину. Коли я з найріднішими, намагаюся приділити увагу їм, а не музиці».

ПРО ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ НА РОДИННИХ СВЯТАХ

«Не готую, у нас цим займається сестра. От коли я до них приїжджаю, то це щоразу свято. Мені дуже приємно, що такий особливий підхід до мого приїзду. Готують ті страви, які раніше нам готувала мама».

ПРО ХВИЛЮВАННЯ ПЕРЕД ВИХОДОМ НА СЦЕНУ

«Хвилювання завжди є, але в мене дуже професійна команда, яка забирає половину мого хвилювання на себе. Вони знають, як створити максимально комфортні умови, аби на сцені я міг повністю відкритись і глядачі не побачили певного внутрішнього дисбалансу. Моя команда робить усе можливе, аби під час виступу я міг спрямовувати свої емоції у потрібному руслі».

ПРО МІЦНІШІ ЗА КАВУ НАПОЇ ПЕРЕД КОНЦЕРТАМИ

«У моєму колективі на спиртне перед концертом взагалі табу. На робоче місце ніхто не вийде, якщо навіть «горло прополоскав». У нас такого немає. Команду підбирав під себе, тому я можу стверджувати, що моя команда – моє відлуння».

ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ БЕЗ ПРОДЮСЕРА

«Складно було на початках, але знову ж таки, у мене професійна команда, яка завжди в усьому допомагає. Зараз працюю як продюсер, тобто контролюю все. А моя команда знає, як працює механізм шоу-бізнесу».

Артист зазначає, що не ображається, коли його порівнюють з Олегом Винником.

ПРО ОСОБЛИВІ ПРИКМЕТИ ПЕРЕД ВИСТУПОМ

«Обов’язково молюсь перед концертами».

ПРО ОБРАЗ НА СЦЕНІ

«Над образом працюють стилісти, які дають рекомендації щодо того, що мені пасуватиме. З кожною успішною людиною повинні працювати професіонали. Потрібно завжди підтримувати свою аудиторію в тонусі, залишатися для поціновувачів власної творчості цікавим, а також експериментувати зі сценічним образом».

ПРО КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ У ШОУ-БАЛЕТ

«Це відбувається з особливими внутрішніми відчуттями. Ти на підсвідомому рівні розумієш, що саме ці люди тобі підходять. Найголовніший критерій – це професійність. Особистість – ось на що я справді звертаю увагу. Яка людина? Щира, відверта... Адже це твоя команда! Це люди, які проводять з тобою більше часу, ніж удома. Балет – це невід’ємна частина виступу, це дівчата, які повинні доповнювати шоу, а також мати гармонійний вигляд разом зі мною. Важливо, щоб вони мали естетичний вигляд і як шоу-балет, і як жінки. Саме вони несуть певну культуру. Напевно, створюють певний образ жінки, який зазвичай ми оспівуємо в піснях. Якщо балет не спокушатиме на сцені, тоді це буде штучно і холодно. На сцені завжди присутня пристрасть, і це нормально».

ПРО ПРЕТЕНДЕНТКУ НА РУКУ І СЕРЦЕ

«Претендентка є. Це моя робота. Поки що так».

ПРО НАЙДИВНІШІ ПОДАРУНКИ

«Тепер тенденція тортів. Дарують їх мені дуже багато, а їх оригінальність просто вражає. Навіть Луцьк мене сьогодні зустрів солодким подаруночком».

БЛІЦ ІЗ РОМАНОМ СКОРПІОНОМ

– Кава чи чай?

– Кава.

– Холодець чи суші?

– Холодець.

– Кросівки чи туфлі?

– Кросівки.

– Гори чи море?

– І те, і те.

– Айфон чи андроїд?

– Айфон.

– Тролейбус чи таксі?

– Таксі.

– Цигарки чи кальян?

– Ні те, ні інше.

– Коньяк чи горілка?

– Ні те, ні інше.

– Блондинка чи брюнетка?

– Дві.

– З презервативом чи без?

– О, Боже, без (сміється).

– Улюблений фільм.

– Люблю жахи.

– «Поцілую тебе» чи «Пригорну»?

– Спочатку поцілую, а потім пригорну.

– Найвідданіша фанатка.

– Їх багато.

– «Фейсбук» чи «Інстаграм»?

– «Інстаграм».

– Улюблена пісня.

– «Поцілую тебе».

– Луцьк чи Печихвости*?

– Спочатку Луцьк, а потім уже «хвости пекти».

ПОБАЖАННЯ ЧИТАЧАМ «ВОЛИНЬ24»

«Хочеться побажати, щоб поруч вас завжди були потрібні люди. Щоб ті, хто ще не зустрів другу половинку, відшукали своє кохання. Займайтесь улюбленою справою та будьте оптимістами!»

Інтерв’ю взяли Єлизавета НАХАМЕЦЬ і Валерія КОЛІСНИК
Фото Олени ЯКОБЧУК


Передрук заборонено.

Довідково. Роман Скорпіон (справжнє прізвище – Роман Романович Шупяк) – український співак, композитор та автор пісень. Народився 9 листопада 1990 року в місті Миколаєві Львівської області у багатодітній сім'ї. Батько часто їздив на заробітки, а мама доглядала за дітьми. Закінчив Самбірське училище культури з класу хорового диригування. Рано осиротів. Після смерті мами став найстаршим у родині, тож замінив батьків і став підтримкою для чотирьох братів і двох сестер, адже батько пропав безвісти. Перші пісні написав, ще навчаючись в училищі. Був ведучим на різноманітних святах і паралельно записував пісні. 1 вересня 2013 року дає свій перший сольний концерт в рамках міжнаціонального шоу. Через рік проект виправдовується, і у 2014 році з'являється пісня «Поцілую». Роман Скорпіон сам продюсер свого проекту та цілком сконцентрований на музичній кар'єрі, активно займається благодійністю.

*Печихвости – село в Горохівському районі Волині.

Засоромили: кореспонденти ставлять Романові провокативні запитання.
Засоромили: кореспонденти ставлять Романові провокативні запитання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні