--> За ким сумує Роман Скорпіон? Зізнання артиста на концерті в Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За ким сумує Роман Скорпіон? Зізнання артиста на концерті в Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

2
26
За ким сумує Роман Скорпіон? Зізнання артиста на концерті в Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ
У Луцьку з концертом виступив відомий львівський співак, автор пісень Роман Скорпіон. Сольний виступ відбувся в облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка у п’ятницю, 26 жовтня.

Щоб почути приємний спів Романа, майже всю концертну залу заповнили представниці прекрасної статі. Присутні в унісон співали відомі композиції «Мамо, я закохався» та «Поцілую тебе». Артист також презентував нову пісню під назвою «Моя».

Посеред виступу Роман згадав своє нелегке дитинство. «Мені не вистачає мами, але я вірю, що вона присутня на кожному концерті поруч зі мною», – поділився найпотаємнішим зі слухачами співак і виконав ліричну пісню «Мами більше нема».

На завершення вечора поціновувачі творчості Романа запросили його на біс. Артист радо виконав свої найвідоміші пісні ще раз, які змусили усіх піднятися зі стільців і танцювати.

Після концерту охочі мали змогу придбати компакт-диск та отримати автограф Романа Скорпіона.

Текст і фото – Олена ЯКОБЧУК


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
26

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже круті фото!!
Відповісти
Він сумує за мною!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні