--> У Луцьку потяг наїхав на чоловіка: подробиці трагедії. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку потяг наїхав на чоловіка: подробиці трагедії. ВІДЕО

0
1
У Луцьку потяг наїхав на чоловіка: подробиці трагедії. ВІДЕО
На коліях поблизу Ківерцівського мосту в Луцьку потяг "Київ-Ковель" збив чоловіка.

Це вже п'ята жертва потяга на цих коліях, йдеться у сюжеті "12 каналу".

Нещасний випадок стався 24 жовтня близько 22 години.

У Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зареєстрували біологічну смерть постраждалого через травми, несумісні з життям.

"Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого. За цим фактом слідчі розпочнуть кримінальне провадження за частиною третьою статті 276 Кримінального кодексу України. Ідеться про порушення прав експлуатації та керування залізничним транспортом. В ході досудового розслідування правоохоронці з'ясують всі обставини трагедії", - розповів головний спеціаліст сектору комунікацій ГУНП в області Олег Плазовський.

Останній випадок - уже п'ята смерть на цьому місці. Попередній був у січні, під потяг "Ковель-Київ" потрапив молодий чоловік. Він переходив колії в навушниках і не почув сигнал машиніста. Тоді громадськість забила на сполох, що це місце потрібно обгородити. Представники залізниці стверджують, що тут одна із найнебезпечніших ділянок у місті і вони давно ініціюють встановлення паркану.

"Місто зобов'язалося розглянути питання із встановлення даної огорожі, залізниця не може, оскільки тут йде земля міста, а в межах землі міста не можна встановлювати огорожі чи виконувати якісь інші дії", – зазначив головний інженер Ківерцівської дистанції колії Олександр Новосад.

У Луцькій міській раді хочуть від Укрзалізниці співфінансування на будівництво паркана. Це питання вирішують із лютого.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чи з’явиться огорожа вздовж «колій смерті» у Луцьку

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні