У луцькому ботсаді незаконно зрізали дерева. ВІДЕО

1
0
У луцькому ботсаді незаконно зрізали дерева. ВІДЕО
Дерева у Луцькому ботанічному саді уже кілька днів поспіль ріжуть комунальники, а дозволів на це ніхто не видавав.

Представники управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА повідомили про те, що у п’ятницю, 19 жовтня, на території Луцького ботсаду здійснюються незаконні дії, пише Громадське.Волинь.

Нагадаємо, раніше ботанічним садом опікувався Луцький педінститут, нинішній – Східноєвропейський національний університет. З часом у виша забракло ресурсів для утримання саду. Як результат - нині на цьому місці – зарості й чагарники. Регулярно лише фарбують скульптуру слоненя, і то силами небайдужих лучан.

Як виявилося, працівники комунального підприємства зрізали дві старі тополі та розчистили частину території, що належить до об’єкта природно-заповідного фонду державного значення.

Головна спеціалістка відділу регулювання природокористування, моніторингу довкілля та погоджувальної діяльності управління екології та природних ресурсів Волинської обласної державної адміністрації Катерина Філюта заявила, що дії, вчинені комунальниками, незаконні, адже управління на ці дії дозволів не давало.

Філюта телефонувала в.о. директора комунального підприємства Богдана Феденчука, той обіцяв прибути на місце події, та так і не з’явився. На дзвінки журналістів також не відповідав. То, зрозуміти, чому вчиняюся такі дії не території ботсаду, поки що не вдалося.

Втім, Катерина Філюта викликала поліцію, аби зафіксувати правопорушення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький ботанічний сад стане парком

Журналісти також намагалися отримати коментар начальника управління екології Луцької міської ради Анатолія Гламазди, але й він не відповідав на дзвінки.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це все заради смердючого вигулу собак, що влаштували ідіоти від влади в парку для людей а не для псів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні