--> В яких маршрутках подорожчав проїзд на Волині. СПИСОК | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В яких маршрутках подорожчав проїзд на Волині. СПИСОК

0
0
В яких маршрутках  подорожчав проїзд на Волині. СПИСОК
На Волині частина перевізників у зв’язку зі здорожчанням витрат на пальне підняла вартість проїзду на міжміських та міжобласних рейсах.

Цю інформацію підтвердила перевізник Наталія Приходько, пише інформаційне агентство «ВолиньPost».

Вона розповіла, що на маршрутах її обслуговування вартість проїзду зросла із 12 жовтня. Перевізник обслуговує маршрути «Луцьк-Турійськ», «Луцьк-Будятичі», «Луцьк-Ветли-Гірки», «Луцьк-Любешів-Щитинь», «Луцьк-Липно через Журавичі», «Луцьк-Люботин-Невір», «Луцьк-Камінь-Каширський», «Луцьк-Залаззя» тощо.

За словами перевізниці, це – вимушений крок.

«З 12 жовтня ми підвищили тариф на проїзд на міжміських маршрутах на 30%. Дуже стрімко здорожчало паливо і паливно-мастильні матеріали», - пояснила Приходько. Саме пальне та матеріали є основними витратами при здійснені перевезень. Розрахунки здійснюють самі перевізники, однак, можливо, навіть таке зростання ціни – не остаточне.

«Це не залежить від нас, а від того, чи буде надалі підійматися ціна на паливо», - резюмувала Приходько. Також вона навела приклад – якщо раніше вартість проїзду на із Луцька до Турійська становила 59,50 грн, то із 12 жовтня - 75, 70 грн, а проїзд до Любешова здорожчав із 90,2 грн до 114,83 грн.

Приходко також розповіла, що знає, ціни на перевезення зросли й у низки її колег.

Проте наразі вартість проїзду підняли не всі перевізники. Наприклад, на маршрутах «Луцьк – Богушівка», «Луцьк - Лісова Пісня», «Луцьк - п-т «Шацькі озера» вартість проїзду наразі не зросла. Директор ТзОВ «АТП Луцьк», яке обслуговує ці міжміські маршрути, Олег Колеснік розповів, що знає про підвищення цін у колег.

«В нас проїзд ще не подорожчав, але маємо це у планах. Подорожчання зумовлене зростанням вартості пального, підвищення заплати водіїв тощо», - зауважив перевізник. Однак коли «АТП Луцьк» підійматиме ціни, поки невідомо – за словами чоловіка, ще не здійснювали відповідних розрахунків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні