--> «Вони були п’яні», – очевидець про хлопців, які обгоріли на вагоні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Вони були п’яні», – очевидець про хлопців, які обгоріли на вагоні

1
3
«Вони були п’яні», – очевидець про хлопців, які обгоріли на вагоні

Очевидці розповіли подробиці трагедії на залізничній станції «Луцьк», де двоє юнаків ввечері вилізли на дах вагона, щоб сфотографуватися. Тут їх вдарило струмом, і один з них спалахнув, як факел.

За повідомленням видання «Твій портал», хлопців було загалом четверо. Вони гуляли компанією. Але тільки двом з них спала думка зробити «святкове» селфі на даху одного з вагонів потягу на залізничному вокзалі обласного центру Волині.

«Ми з дівчиною йшли через міст, що проходить над залізничними коліями, і раптом побачили яскравий спалах. Потім почули незрозумілий звук і водночас побачили, як на одному з вагонів щось горить. За якусь мить зрозуміли, що то була людина», – розповів очевидець.

«Моя дівчина лікар, то ж ми кинулися на допомогу! Коли підбігли, побачили, що молодий чоловік горить буквально у нас на очах. У другого теж горів одяг, але не так інтенсивно. Моя дівчина швидко зняла з себе пальто і накинула на «живий факел». У нього горіло все: куртка, штани, футболка. Хлопець був в шоковому стані, таке враження, що в нього була агонія. Але до нього не можна було торкатися, оскільки через його тіло пройшов потужний електричний розряд, який міг уразити», – згадує побачене перехожий, який став свідком трагедії.

«Через який час, коли ми зняли з нього пальто, побачили, що він дихає та живий, але це було неймовірно страшно! Відразу кілька людей викликали швидку, яка прибула за хвилин десять. А також на місці події прибули рятувальники», – розповів очевидець.

Також він зазначив, що хлопці були п’яні та неадекватні. Хоча один із них у нормальному стані, який і побіг по чергового лікаря на вокзалі.

За словами очевидця, коли палаюче тіло впало з даху вагона, у нього випав паспорт та телефон. На жаль, телефон не вдалося розблокувати, аби повідомити батькам про трагедію. З паспорта стало зрозуміло, що постраждалому 19 років і мешкає він у Струмівці.

Працівник залізничного вокзалу розповів, що хлопці 19 і 14 років стрибали з мосту на поїзд. Від стрибка виникло замикання мережі.

Старший спробував першим і отримав розряд електричного струму.

Як повідомив раніше завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов, юнак у дуже тяжкому стані і перебуває в реанімації.

Фото ілюстративне.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурнів не шкода.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні