Повідомили про стан хлопців, які обгоріли на залізничному вокзалі в Луцьку

2
-3
Повідомили про стан хлопців, які обгоріли на залізничному вокзалі в Луцьку
Хлопці, які в Луцьку видерлись на вагон і отримали опіки від розряду електричного струму, наразі перебувають у лікарні.

Про це розповів завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов, пише ІА «Волинські новини».

Один із хлопців – у дуже важкому стані.

Нагадаємо, 14 жовтня юнаки отримали опіки електрострумом на Луцькому залізничному вокзалі.

«Хлопці вилізли на вагон. Юнак, якому 19 років, у дуже тяжкому стані, має великий відсоток глибокого опіку», - розповів Андрій Абрамов. Чоловік додав, що інший хлопець неушкоджений та відбувся тільки переляком.

Наразі встановлюють усі деталі пригоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба вчити закони фізики, бо вона жорстоко карає за їх незнання.
Відповісти
І що тому бугайові 19 років за ним мамця має бігати синочку туда не лізь,детский сад штани на лямках.Сосочку в зуби ще запхати.Недороблене виродок які воно батькам проблеми створює дибіл кончений,добре що еб...ануло його якого х..я туда поперло.І що збирати гроші потрібно на дурака,тут ось розумні люди гинуть на війні захищаючи Україну а дибіла який смисл рятувати.Мами ви хоть щось вчите тих дітей чи так виє.. бали і нехай робить що хоче.Батьки в обох хоть є чи то нагуляні байструки.Бо думаю тато ляпасом по морді привів би дурака в чуства,але ще є мамусі які захищають своє чадо ой не бий бо з пі...ди вискочив моєї 9 місяців тарабантла в пузі таб..ака як макітра щ..цьки повисли як вуха в ротвелєра,а яка віддяка чомусь воно не пішло грошей не заробило ,в лотарею не виграло ,батькам не допомогло но хіба клопіт йо..бко приносить.Добре що немаю тих при..пиздків бо ради собі би не дала.Ьатьки ге єб..іть а втховуйте ще ,бо то як не алкоголік ,то наркоман,то виродок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні