Луцька чиновниця розповіла, чому звільнилася з мерії

3
-3
Луцька чиновниця розповіла, чому звільнилася з мерії
Юлія Євпак звільнилася з посади заступника начальника відділу інвестиційної політики департаменту економічної політики у Луцькій міській раді

Про це вона повідомила на власній сторінці у "Фейсбуці".

У коментарі для інтернет-видання "Волинь24" Юлія Євпак розповіла, що пішла з роботи не тому, що її "все дістало".

"Я вирішила звільнитися не тому, що сьогодні я вийшла на роботу і мене все дістало. Планувала це зробити, як запустимо бюджет участі (подача ініціативних проектів розвитку, спрямованих на вирішення пріоритетних проблем міста та його жителів - ред.). Все вийшло, тому можу йти зі спокійною душею. У таких людей, як я, є більші плани, аніж робити розпорядження та програми. Завжди хочеться іти далі за своєю мрією. Для мене міська рада себе вичерпала. Хочу працювати над чимось своїм. Що це буде – розкажу пізніше", – прокоментувала екс-чиновниця.

У дописі вона опублікувала фото з недавньої подорожі до Марокко.

"Піднімаю цей бокал марокканської кави за понеділок, який для мене сьогодні не просто початок нового тижня. Па-па, прекрасні 1,5 роки досвіду та державної роботи, але далі наші шляхи мусять розійтися. Це було дуже легке рішення, якщо чесно, як і піти працювати у держструктуру в березні 2017", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Він бачив мої сльози», – чиновниця зізналася в любові до Луцька

Юлія розповідає, що відкрита до нової роботи та нових проектів.

"Що там далі?!" – питали в мене сьогодні. Далі... я відкрита до всяких шалених проектів, від яких не страждатиме мій гаманець і не буде сумно за незрозуміло проведений час, звісно, без політичного контексту", – розповіла Євпак.

"І настав той дорослий час, коли варто реалізувати те, про що думаю вже років десять, а не рятувати світ", – зазначається в дописі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
добре, коли за 1,5 роки - можна встигнути заробити на "щось своє", ще й - "гаманець не постраждає", круто )))
Відповісти
Наша коза і при уході пукнула щоб попіаритися
Відповісти
Дуже, у вас хвора фантазія, ідіть попрацюйте в міськраді і заробіть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні